reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Aguś a dlaczego te wszystkie wątki, które zostały przeniesione dalej "figurują" na liście? Nie da się tgo pousuwać?

Ankzoc - wiesz Natasza też płakała w nocy - co prawda nie tak często jak Maja - ale ja w końcu właśnie ją przetrzymałam... Początkowo dawałam jej herbatę jak się budziła zamiast mleczka, potem dawałam samą wodę... a póżniej już przestałam wstawać... na początku było ciężko, ale teraz efekty są... tylko mój Sławek jak zapowiedziłam, że nie wtsajemy to absolutnie się do niej nie ruszył i mnie nie namawiał do tego...

reklama
Cześć Babole ! :-)

no prawie komplet, bo tych dwóch dalej nie ma... mam na myśli m&m's i Moniq... zagięły w akcji czy jak?

Mua mua mua mua mua

więcej mówić nie będę, bo i tak wszystko wiadomo :-):-):-)

ja tak na minetke ;-) tylko

Uczę się (bo jak same widziałyście ostatnio trochę sobie odpuściłam, ale już nie miałam siły), także albo mnie nie będzie albo będzie bardzo mało. Mam nadzieję że nie zapomnicie o wredocie, zołzie i jak tam mnie jeszcze nazywacie :sorry2:

Chciałam się odnieść do oglądania TV przez dzieci. Moja ma TV nad głową,bo bawiu się na dywanie przed nim. Na początku trochę się martwiłam bo gapiła się w niego non stop. Jak miała 3 miesiące i leżała tak na tym brzuszku potrafiła patrzeć i patrzeć. Teraz już się chyba przyzwyczaiła i naprawdę rzadko kiedy spojrzy w jego kierunku (przecież jest tyle innych interesujących rzeczy wkoło), nawet na bajki nie chce zbytnio zerkać :sorry2:

Barmanko, pytałaś o dopajanie. Lili po prostu pić nie chce. Daję jej codziennie niekapka, od czasu do czasu wkładam jej do buźki, ale albo płacze, albo się bawi nim jak gryzakiem i tylko czasami pociągnie parę łyków. A tak to ona cały czas cysiol :tak:

Kasiu, jak gotowałaś te manną? Ile łyżeczek na ile wody? Nie zbryliła Ci się (to moja udręka). I to jabłko dałaś starte surowe? Czy dodałaś do gotującej się kaszy?

No, to chyb tyle.
M pojechał z Lili załatwiać swoje sprawy, ja mam ciszę w domu, więc ją wykorzystam
Wybaczcie Kochane Mamusie

Aha, zapomniałabym, a potem bym była wściekła:

Damianku nasz spryciulku kochany. Dużo radości i zdrówka. Bądź zawsze dzielnym i mądrym chłopcem :tak:
Confi, Tobie życzę tego czego tak bardzo ostatnio pragniesz. Ty wiesz!

Monia, Kochana, dobrze że już jesteś!!!! Bardzo nam Ciebie brakowao. No i martwiłyśmy się

popatrz zapomniałam, że Ty się uczyć musisz... tak - ucz się , ucz! no i nie bój się... kogo jak kogo, ale Ciebie nie zapomnimy:tak:

no i chyba jakiś przepis przegapiłam na manne z jabłkiem... Natasza jada surowe jabłko... miksuję z bananem... czasmi robiłam troszkę kleiku i dodawałam to jabłko z bananem do tego kleiku, ale manna z jabłkiem? dobre to musi być...

Confi...oj biedna Ty jesteś:sorry2: Dlaczego macie tak zimno w pracy:confused::confused::confused:
Myślimy cieplutko:tak:

Ankzoc...co do przerzymywania...to ja mam z tym straszny problem,za miekka jestem...i tak ciagle jestem na wezwanie młodej:zawstydzona/y::baffled::tak:

Moniqsan....mimo wszystko miłej nauki życze:tak:

Aguś a dlaczego te wszystkie wątki, które zostały przeniesione dalej "figurują" na liście? Nie da się tgo pousuwać?

Ankzoc - wiesz Natasza też płakała w nocy - co prawda nie tak często jak Maja - ale ja w końcu właśnie ją przetrzymałam... Początkowo dawałam jej herbatę jak się budziła zamiast mleczka, potem dawałam samą wodę... a póżniej już przestałam wstawać... na początku było ciężko, ale teraz efekty są... tylko mój Sławek jak zapowiedziłam, że nie wtsajemy to absolutnie się do niej nie ruszył i mnie nie namawiał do tego...

Następna wrażIiwa estetka :-D:-D:-D

takie sobie Sławuś żony wybrał...
:-D:-D:-D:-D:-D

wiecie co - mozna pousuwać odnośniki do przeniesionych wątkow...
Ja jak przenosilam ustawilam czas, w ktorym odnośnik ma być widoczny - i tak np. ustawiłam ten czas na kilka godzin.

Co do innych wątkow-pewnie ten czas został wydlużony, co by każda z mam mogła się do niego odnieść (ja ich nie przenosilam... wiec nie sprawdzałam czasu "ich trwania").

aha a do tej drugiej to ja smsa wysłałam, ale oczywiście - ja blondynka - nie wiem czy dobrze to zrobiłam... te angielskie numery mnie wykończą:sorry2: niby gdzieś doszło, ale czy do emenemsika to ja nie wiedzieć:sorry2:

reklama
Do góry