reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:tak::-D:tak::-D:tak: i zamraża mózg:-D
no skoro się kobieto trujesz to jestem w stanie w to uwierzyć :-p:-D

u nas -14 ... wczoraj w nocy było - 20 a dziś nasz samochód się zbuntował...zamarzła linka od sprzęgła i gazu ( dobrze ze nie hamulec) i miał takie obroty silnika ze paliwka szło jak w dobrym SUVie :szok:

Witajcie

Wow Confi Karmi Black... piłam... super że załapałaś się do tej kampanii(lepsze Karmi niż Brise)
no zdecydowanie..na prawde pyszne to piwko :tak:

i...witaj ;-)

u mnie pokazuje -14... ale to 6 piętro, więc na dole pewnie ze 2 mniej...
czy ja wiem...my na 8 piętrze mieszkamy i często na dole jest taka sama temperatura ( termometr w aucie) no..chyba ,ze wieje wiatr

no skoro się kobieto trujesz to jestem w stanie w to uwierzyć :-p:-D

u nas -14 ... wczoraj w nocy było - 20 a dziś nasz samochód się zbuntował...zamarzła linka od sprzęgła i gazu ( dobrze ze nie hamulec) i miał takie obroty silnika ze paliwka szło jak w dobrym SUVie :szok:
To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała:szok::szok::szok:

To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała:szok::szok::szok:
u nas na szczęście benzynka z gazem...ale dziś tylko benzynka dałą radę :sorry2:

na ogół im wyżej tym cieplej...
ojjj u nas nad morzem niekoniecznie...jak wieje to na naszym 8 piętrze jest odczuwalnie dużo chłodniej niz na dole....

no nawet nie w TV -ja tez wczoraj pisałam, że mojej siostrze ropa zamarzła w Megance... Tato miał problemy z odpaleniem swojego autka... Jedynie M jakos bez problemu do pracy dojezdza (ale On to moglby sobie na piechotkę pójść, bo pracuje jakies 400 m od domu:-D)

reklama
Do góry