reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Oj bo ty to masz anielsko grzeczne to dziecko.
Już pisałam kiedyś, że próbowałam. Poddałam sie dośc szybko, ale mam zamiar tego dokonać.Tylko czy powinnam ja czy może mój M, bo wiesz ja cycem karmię i nie wiem czy mały nie bedzie przez to jeszcze bardziej zły jak nie dam, a będe uspokajać.
jak M na to pójdzie to jak najbardziej :tak: ja niestety tą metodę musiałam wykonać jak M na nockach był , bo mnie zamiast wspierać to drażnił a i tak w nocy do niego nie wstawał ...

reklama
przestańcie bo aż się zawstydziłam:zawstydzona/y: nie dość że w rodzinie się ze mnie śmieją to jeszcze Wy;-) Ale jak mogę to pomagam może komuś się przyda ,choć nie powiem są i przeciwnicy ;-)

Nie przejmuj się ... u mnie są sami przeciwnicy :sorry2: :
Karmienie 6 miesięcy piersią - wyśmiane
Nieprzepajanie - wyśmiane
Czekanie z nabiałem - wyśmiane
Niesolenie - wzgardzone
Nie bujanie na rękach - to już nawet ciężko nazwać wyśmianiem
Nie reagowanie na płacz bez powodu - jak wyżej
Uczenie nawyków (mycie, spanie o tej samej godzinie) - wyśmiane
Moja T jeszcze załamuje ręce że nie gotuję małej glukozy :baffled::baffled::baffled::ninja2::ninja2::ninja2:
Już się nie mogę doczekać reakcji na nocnik :-)

Nie przejmuj się ... u mnie są sami przeciwnicy :sorry2: :
Karmienie 6 miesięcy piersią - wyśmiane
Nieprzepajanie - wyśmiane
Czekanie z nabiałem - wyśmiane
Niesolenie - wzgardzone
Nie bujanie na rękach - to już nawet ciężko nazwać wyśmianiem
Nie reagowanie na płacz bez powodu - jak wyżej
Uczenie nawyków (mycie, spanie o tej samej godzinie) - wyśmiane
Moja T jeszcze załamuje ręce że nie gotuję małej glukozy :baffled::baffled::baffled::ninja2::ninja2::ninja2:
Już się nie mogę doczekać reakcji na nocnik :-)
kochana rodzinka :-D a co robisz dobrze według Nich??

Ja przepraszam, że tak ni z gruszki... ale Moniq dlaczego masz gotować glukozę??? Wiecie ja blondynka... ja nie wiem - może to oczywiste...

przestańcie bo aż się zawstydziłam:zawstydzona/y: nie dość że w rodzinie się ze mnie śmieją to jeszcze Wy;-) Ale jak mogę to pomagam może komuś się przyda ,choć nie powiem są i przeciwnicy ;-)

Oj ale ja się nie śmieje. No wiesz każdy ma swoje zdanie na temat wychowania i tak to robi. Ja znam dziewczynę, której 8 miesięczna córa jadła paróweczki cielęce, kanapeczki z szynką i mleko od krowy od 3 miesiecy.

reklama
Do góry