reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oj widzę że dzisiaj ja na tapecie , dopiero 15 a ja już pękam za śmiechu :-D

nina2003 niestety metoda brutalna:baffled: dać pić zamiast butli i nic więcej popłacze i uśnie, ale płacz w środku nocy wrrrrr choć u nas poszło gładko , ale jeszcze się budzi raz w nocy pokwęka chwilkę popłacze i śpi do 7;-)

Jenyyy, taką mam ochotę na słodkie że aż się boję tam iść :baffled::baffled::baffled:
W ramach zaspokojenia słodyczowego głodu zjadłam połówkę jajka (od Lili obiadku) z majonezem :zawstydzona/y:;-):-)

hmmm - jajo powiadasz... Nie powiem na takie z majonezem też bym się skusiła... Ale w tym tygodniu znowu zapinam pasa na siebie:tak:;-)

No to Kasia od dziś chyba będzie nazywana zaklinaczką, bo jak widzę to jest ekspertem w wielu dziedzinach związanych z wychowaniem dzieci:)
przestańcie bo aż się zawstydziłam:zawstydzona/y: nie dość że w rodzinie się ze mnie śmieją to jeszcze Wy;-) Ale jak mogę to pomagam może komuś się przyda ,choć nie powiem są i przeciwnicy ;-)

przestańcie bo aż się zawstydziłam:zawstydzona/y: nie dość że w rodzinie się ze mnie śmieją to jeszcze Wy;-) Ale jak mogę to pomagam może komuś się przyda ,choć nie powiem są i przeciwnicy ;-)

co do przeciwników to racja.... ja tylko nie bawie się z małą non stop a też już nie którzy na mnie psy wieszają.....

Oj widzę że dzisiaj ja na tapecie , dopiero 15 a ja już pękam za śmiechu :-D

nina2003 niestety metoda brutalna:baffled: dać pić zamiast butli i nic więcej popłacze i uśnie, ale płacz w środku nocy wrrrrr choć u nas poszło gładko , ale jeszcze się budzi raz w nocy pokwęka chwilkę popłacze i śpi do 7;-)

Oj bo ty to masz anielsko grzeczne to dziecko.
Już pisałam kiedyś, że próbowałam. Poddałam sie dośc szybko, ale mam zamiar tego dokonać.Tylko czy powinnam ja czy może mój M, bo wiesz ja cycem karmię i nie wiem czy mały nie bedzie przez to jeszcze bardziej zły jak nie dam, a będe uspokajać.

reklama
no dobra - to ja mykam nastawić ziemniaki dla M, i wyjąc łososia z zamrażalnika. Na szczeście sałatka już zrobiona

Do góry