Nocnik też używamy, od 3 miesięcy, ale tylko na kupkę
Witaj Malgoss
"tylko na kupkę" ... moim zdaniem powinnaś "tylko" na "aż" zastąpić ;-)
No i gratuluję sukcesów z niewstawaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No GRATULUJĘ :-)bardzo się cieszę .Jak masz ochotę latać cały dzień za dzieckiem z nocnikiem to polecam moją metodę.Kasiu,
idąc za Twoimi radami z radością informuję,że Szymonek budzi się już tylko raz w nocy ( na herbatkę , ale baaardzo rozcieńczoną;-)) i dopiero ok. 5 nad ranem dostaje mleczko. Kładę go wczesniej spać, bo zrezygnowaliśmy z drzemki ok. 17-ej i teraz o 19 jest już kąpany. Ciężko było go oduczyć budzenia się co chwilę na cycusia, ale się udało:-).
ale to miał być program Śniadaniowy przecierz nie będę tam demonstrować osobiście a jak tak dobra bikini też na liście ląduje
A co jeśli poproszą żeby mama w ramach solidarności z dzieckiem też ... usiadła
A co jeśli poproszą żeby mama w ramach solidarności z dzieckiem też ... usiadła
Witaj Malgoss
Ode mnie tez gratulacje sukcesów nocnych i nocniczkowych
Tym bardziej, że wiem jak to męczy. A mozesz zdradzić sekret oduczania od cysia w nocy.
Moniq - zostawiłam Ci kawalek ciasta w dziale przepisowym;-)