reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
w pelni Cię rozumiem, bo u nas 95% kupek powstaje wlaśnie podczas porannego przebudzania się... i ten zapach bączkow :-D:-D:-D

Ja tam w tej kwestii jestem poza tematem :sorry2:
Tak jak już mówiłam - nie wiem o co wam chodzi z tym "zapachem" :sorry2: No mooooże troszkę, ale żeby od razu wietrzyć pokoje :-D :-p:-p:-p
A bączków nigdy nie było :baffled: (to znaczy były, ale jak mała miała 2-3 tygodnie)

O tak w niektórych sprawach jestem nie ugięta. Nocnik i spanie przed 20 to muje cele zanim się jeszcze dzieci porodziły ,jakaś dziwna chyba jestem:sorry2: a czy jeszcze jakaś mama nocnikowa pośród nas jest????

Kasiu,
idąc za Twoimi radami:tak: z radością informuję,że Szymonek budzi się już tylko raz w nocy ( na herbatkę , ale baaardzo rozcieńczoną;-)) i dopiero ok. 5 nad ranem dostaje mleczko. Kładę go wczesniej spać, bo zrezygnowaliśmy z drzemki ok. 17-ej i teraz o 19 jest już kąpany. Ciężko było go oduczyć budzenia się co chwilę na cycusia, ale się udało:-).
Nocnik też używamy, od 3 miesięcy, ale tylko na kupkę:zawstydzona/y:

reklama
Ja tam w tej kwestii jestem poza tematem :sorry2:
Tak jak już mówiłam - nie wiem o co wam chodzi z tym "zapachem" :sorry2: No mooooże troszkę, ale żeby od razu wietrzyć pokoje :-D :-p:-p:-p
A bączków nigdy nie było :baffled: (to znaczy były, ale jak mała miała 2-3 tygodnie)

hmmmm... moja wali bąki od urodzenia (normalnie sadzi jak "Stary") :tak::-D:-D

O najważniejszym!!! - depilacja okolic bikini !!! :-D:-D:-D

hahahah :-D:-D:-D o tak!!! nie znasz dnia ani godziny, hehehe ;-)
jedno mi się nasuwa - hihihi :-D:-D:-D

ciekawe co :confused: :-D:-D:-D

Do góry