reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
poucinałam posta na max i co ja ciemna nie wiem o co wam chodzi???????

Czyli rozumiem że jak wybierzesz "cytuj" w przypadku posta agi to wyswietla ci się tak, że tylko na poczatku jest quote=aga/font georgia/color indigo i na samym koncu jest color/font/quote?
Jesli tak, to znaczy ze jest inaczej niz u mnie, bo u mnie te nawiasiki sa rozpirzone wszedzie, w calym poscie i musze je kasowac. A jak chce zacytowac cos z srodka to ciezko jest zostawic odpowiednie nawiasy bo sie oczoplasu od ich mnogosci dostaje. Mam nadzieje ze wytlumaczylam

Aga, koloruj dalej, bo to bez sensu. Juz sie przyzwyczailam do tego kolorku i bez jest dziwnie, (jakbys poszla ze mna do kina bez w samym staniku :-D)
Po prostu bede czesciej cytowac cale Twoje posty :tak: (jak nie bedzie ruchu to bede sie bawic w to wycinanie)

Kurcze :-:)-:)-( Już drugi raz słyszę jak Lilianka kaszle :-:)-:)-( Bojku ...

ojjjj - oby to nie było nic poważnego :-(
jakby coś (jeżeli kaszel bedzie już bardzo mocny) - to polecam syrop ambroksol - polecili nam go w aptece, i tak wspólnie z Jaga się nim wyleczyłyśmy. Ale wiem, ze dla Was to bylaby ostatecznośc...

reklama
No to jeszcze jedno techniczne pytanie :sorry2:

Dlaczego część mam nie ma zielonej kropki (tej która świadczy o zalogowaniu), u marzenki tak jest, u moniki, u Ciebie aga też :confused:
To specjalnie Wy tak sobie zrobiłyście? Czy znów u mnie jakiś bug

Do góry