reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]no niestety... mam jednego przyjaciela mniej...[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]a On za to ma żonę i w kwietniu urodzi mu się bobo...[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]dobrze, że mieszkają pod Wrocławiem... przynajmniej nie ma głupich sytuacji w B-cu:dry::dry::dry:[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=#4b0082.][/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=#4b0082.]najlepsze jest to, że jego żona towarzyszyła mu na naszym weselu... no i nie rozumiem tego jej uczucia względem mojej osoby - ja pierwsza zyczyłam Mańkowi cudownego związku iw ogole...a Ona potraktowała mnie jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: ehhhhhhh[/COLOR.][/FONT.]

To już ostatni raz jak tak robię (chciałam Ci tylko pokazać że tak jest zawsze :baffled:)

Ej, to jakaś głupia ta dziewczyna ... :baffled:

Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam :-p) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)

reklama
to nie od razu po kliknięciu na cytuj tak się wyświetliło... ale coś pokasowała i chyba za dużo skasowałam iwtedy właśnie jakieś jaja się zaczęły jak już posta zatwierdziłam...

No właśnie właśnie, o to chodzi, że jak chcesz zacytować :tak:
Normalnie się wyświetla OK (bo z założenia dobrze zbudowane nawiasy się nie wyświetlają ... ale w języku inf są)

Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam :-p) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)

mniammmm - pychotka brzmi
a ja wlaśnie głodna jestem... przez weekend sobie pofolgowalam, i teraz ssiemnie głód :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam w lodowce salatkę z gyrosem, ale SILNA jestem - nie dam sie jej dzisiaj... Rano coinnego ;-)

Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam :-p) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)
mniam mniam i dałas radę nadrobić Suuuuper

macie posta Agi u mnie normalnie

Nie no, kochana, to jak ja zacytuję i zatwierdzę to też jest taki :tak:
Chodzi o to jak wygląda jak wciśniesz cytuj :tak:

(Ja specjalnie powstawiałam kropki w nawiasy żeby je wyświetliło :tak: )

I jeśli cytujesz całego to pół biedy, ale jak chcesz wybrać kawałek z niego, to trzeba to wszystko pokasować :sorry2:

reklama
Nie no, kochana, to jak ja zacytuję i zatwierdzę to też jest taki :tak:
Chodzi o to jak wygląda jak wciśniesz cytuj :tak:

(Ja specjalnie powstawiałam kropki w nawiasy żeby je wyświetliło :tak: )

I jeśli cytujesz całego to pół biedy, ale jak chcesz wybrać kawałek z niego, to trzeba to wszystko pokasować :sorry2:
u mnie normalnie czy cały cytuję czy fragment nie rozumiem

Do góry