[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]no niestety... mam jednego przyjaciela mniej...[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]a On za to ma żonę i w kwietniu urodzi mu się bobo...[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]dobrze, że mieszkają pod Wrocławiem... przynajmniej nie ma głupich sytuacji w B-cu[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=#4b0082.][/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=#4b0082.]najlepsze jest to, że jego żona towarzyszyła mu na naszym weselu... no i nie rozumiem tego jej uczucia względem mojej osoby - ja pierwsza zyczyłam Mańkowi cudownego związku iw ogole...a Ona potraktowała mnie jak ehhhhhhh[/COLOR.][/FONT.]
To już ostatni raz jak tak robię (chciałam Ci tylko pokazać że tak jest zawsze )
Ej, to jakaś głupia ta dziewczyna ...
Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam ) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)