reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]no niestety... mam jednego przyjaciela mniej...[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]a On za to ma żonę i w kwietniu urodzi mu się bobo...[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]dobrze, że mieszkają pod Wrocławiem... przynajmniej nie ma głupich sytuacji w B-cu:dry::dry::dry:[/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=#4b0082.][/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=#4b0082.]najlepsze jest to, że jego żona towarzyszyła mu na naszym weselu... no i nie rozumiem tego jej uczucia względem mojej osoby - ja pierwsza zyczyłam Mańkowi cudownego związku iw ogole...a Ona potraktowała mnie jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: ehhhhhhh[/COLOR.][/FONT.]

To już ostatni raz jak tak robię (chciałam Ci tylko pokazać że tak jest zawsze :baffled:)

Ej, to jakaś głupia ta dziewczyna ... :baffled:

Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam :-p) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)

reklama
to nie od razu po kliknięciu na cytuj tak się wyświetliło... ale coś pokasowała i chyba za dużo skasowałam iwtedy właśnie jakieś jaja się zaczęły jak już posta zatwierdziłam...

No właśnie właśnie, o to chodzi, że jak chcesz zacytować :tak:
Normalnie się wyświetla OK (bo z założenia dobrze zbudowane nawiasy się nie wyświetlają ... ale w języku inf są)

Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam :-p) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)

mniammmm - pychotka brzmi
a ja wlaśnie głodna jestem... przez weekend sobie pofolgowalam, i teraz ssiemnie głód :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam w lodowce salatkę z gyrosem, ale SILNA jestem - nie dam sie jej dzisiaj... Rano coinnego ;-)

Jak mnie przez chwilę nie było (ale nawet tego nie zauważyłyście, bo szybko nadrobiłam :-p) to poszłam sobie do kuchni zrobić sałatkę misz masz. Bardzo dobra (mało skromnie mówiąc) Chcecie przepis ? (sałata lodowa+papryka w paseczki+papryka grilowana bez skórki w paseczki+pomidorki suszone w paseczki+sos: jogurt naturalny+ząbek czosnku+łyżeczka oregano+pieprz młotkowany+na wierzch żółty starty ser)
mniam mniam i dałas radę nadrobić Suuuuper

macie posta Agi u mnie normalnie

Nie no, kochana, to jak ja zacytuję i zatwierdzę to też jest taki :tak:
Chodzi o to jak wygląda jak wciśniesz cytuj :tak:

(Ja specjalnie powstawiałam kropki w nawiasy żeby je wyświetliło :tak: )

I jeśli cytujesz całego to pół biedy, ale jak chcesz wybrać kawałek z niego, to trzeba to wszystko pokasować :sorry2:

reklama
Nie no, kochana, to jak ja zacytuję i zatwierdzę to też jest taki :tak:
Chodzi o to jak wygląda jak wciśniesz cytuj :tak:

(Ja specjalnie powstawiałam kropki w nawiasy żeby je wyświetliło :tak: )

I jeśli cytujesz całego to pół biedy, ale jak chcesz wybrać kawałek z niego, to trzeba to wszystko pokasować :sorry2:
u mnie normalnie czy cały cytuję czy fragment nie rozumiem

Do góry