reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko ty pracujesz to powiedz kiedy tobie pasuje a ja nie pracująca Matysia też Aga też
mnie to najbardziej pasuje we wtorki i środy... bo te mam raczej na razie wolne... choć cholera to wie czy w nowym semestrze się coś nie zmieni, ale chyba nie... bo w tej chwili weekendy u mnie odpadają, niestety...

Aaaaa, coś sobie przypominam ... chyba musiałaś już kiedyś o tym opowiadać? :tak:
I co? teraz już szlus? Koniec znajomości?

no niestety... mam jednego przyjaciela mniej...
a On za to ma żonę i w kwietniu urodzi mu się bobo...
dobrze, że mieszkają pod Wrocławiem... przynajmniej nie ma głupich sytuacji w B-cu:dry::dry::dry:

najlepsze jest to, że jego żona towarzyszyła mu na naszym weselu... no i nie rozumiem tego jej uczucia względem mojej osoby - ja pierwsza zyczyłam Mańkowi cudownego związku iw ogole...a Ona potraktowała mnie jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: ehhhhhhh

u mnie tak nie wygląda :shocked2:

no jak to ????? :szok:

[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]o kurcze!!! nieźle!!![/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]wiesz co - ale te color/fonty pojawiają się nawet po enterach :confused::confused::confused: hmmmmmmm[/COLOR.][/FONT.]

aaaaaaaaa, no to nieźle :baffled::baffled::baffled:
Czyli to tylko u mnie taki bałagan (teraz też specjalnie zacytowałam całość) ... mówię Ci, ile ja się zawsze urobię żeby Twój cytowany post wyglądał jak powinien. Już znam na pamięć układ tych nawiasów :sorry2: Że ma być na początku quote aga/font georgia/color indigo a nakoncu color/font i quote a wszystko z srodka musze wykasowywac recznie, i te pojedyncze font/georgia/indigo ... itd

tylko musze pierw załatwić Jagodę u lekarza...

jutro ide do innego pediatry...bo... Jaga dziwnie otrzasa sie:-:)dry::confused:. Rozmawiałam z Confi, i Ona powiedziała, że Dami tak robi jak robi siku. Poczytalam na necie, i rzeczywiście 99% potwierdza jej zdanie, ale ten 1% odpowiedzialny jest za problemy neurologiczne.
Tymbardziej sie boje, bo Jaga otrzasa sie po kilka razy w ciagu godziny... i nie robi wtedy siku... Uszka tez jej nie bola :sorry2::sorry2::sorry2:
macie posta Agi u mnie normalnie

aaaaaaaaa, no to nieźle :baffled::baffled::baffled:
Czyli to tylko u mnie taki bałagan (teraz też specjalnie zacytowałam całość) ... mówię Ci, ile ja się zawsze urobię żeby Twój cytowany post wyglądał jak powinien. Już znam na pamięć układ tych nawiasów :sorry2: Że ma być na początku quote aga/font georgia/color indigo a nakoncu color/font i quote a wszystko z srodka musze wykasowywac recznie, i te pojedyncze font/georgia/indigo ... itd

moniq - to specjalnie dla Ciebie nie bede wieczorem pisała w kolorze i w georgii :tak::-):-)
z rana jest mniej postów, wiec DASZ RADE :-p

to nie od razu po kliknięciu na cytuj tak się wyświetliło... ale coś pokasowała i chyba za dużo skasowałam iwtedy właśnie jakieś jaja się zaczęły jak już posta zatwierdziłam...

macie posta Agi u mnie normalnie

aaaaaaaaaa -czyli moniq ma nakiełbaszone...hmmmm
no ale już mam "wieczorny uklad" z Moniq, a i mi bedzie szybciej i sprawniej szło zatwierdzanie posta :-D:-D

reklama
a teraz sobie poedytowałam Twojego posta Aguś i wyszedł o.k. nie wiem dlaczego wtedy taki wyszedł, ale coś w tym stylu co Moniq pokazała...

Do góry