kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ok pasuje M pwiedział że nas zawiezie i potem przyjedziehmmm... to co przyjezdzam do Ciebie i jedziemy razem??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok pasuje M pwiedział że nas zawiezie i potem przyjedziehmmm... to co przyjezdzam do Ciebie i jedziemy razem??
No widzisz to całkiem spore miast.....eczkoMarzena a za tydziń 30??? Aga co z tobą Znalazłam Lędziny![]()
Kurcze no właśnie nie wiem co z przyszłym weekendem... bo jak Sławek będzie w domu to mieliśmy jechać w sobotę do jego rodziny... koło Tarnowa... i dlatego nie za bardzo wiem co powiedzieć...:-Marzena a za tydziń 30???
ok pasuje M pwiedział że nas zawiezie i potem przyjedzie
u nas zawsze tak jest jak się zesiusia , a ze my nocnikowi to potwierdzamtylko musze pierw załatwić Jagodę u lekarza...
jutro ide do innego pediatry...bo... Jaga dziwnie otrzasa sie:-dry:
. Rozmawiałam z Confi, i Ona powiedziała, że Dami tak robi jak robi siku. Poczytalam na necie, i rzeczywiście 99% potwierdza jej zdanie, ale ten 1% odpowiedzialny jest za problemy neurologiczne.
Tymbardziej sie boje, bo Jaga otrzasa sie po kilka razy w ciagu godziny... i nie robi wtedy siku... Uszka tez jej nie bola![]()
Powiem Wam, że jakoś po raz pierwszy nie cieszyłam się z własnych urodzin... Czuje sie 30-stkę i w ogole... jakoś tak mnie psiapsióła poddołowała lecacymilatkami![]()
5 osobowe Wiktorcia odpada to pasujekurcze - a macie auto 5-osobowe?? Ja mam na 4 osoby zaresejstrowane...a tu 2 foteliki dojdą i ja...
Aaaaa, coś sobie przypominam ... chyba musiałaś już kiedyś o tym opowiadać?ta nagle wielce zazdrosna o mnie...
Poznałam ją niby było wszystko ok, poznała mojego M, ale zabroniła rozmawiaćMańkowi ze mną (zero telefonów, sms-ow, gg)
Ja sie dostosuję do Was bo i tak mam wolne:-).Dogadajcie się a potem resztę ustalimy:-)