reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

to jednak tak bylo jak pisalas

a to ze grzeczne dzieciatko mialas maz sie zajmowal,to super przez to moglas

plotkowac na bb;-)

ja pisalam jak m w pracy ,bo jak w domu jest to nie idzie.

teraz tez jest na nocce

xavko byl grzeczny i nadal jest ale czuje ze z niego bedzie urwis ze hoho,oliver tez

byl grzeczniutki a pozniej pokazal rozki a teraz, to nie wspomne ........no ale chlopak

dobranoc jeszcze raz

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Jagodzi (nieco spóźnione) i dla Krzysia! Dużo zdrówka, szczęścia i radości!
Aga_k_m wszystkiego dobrego w dniu 18-tych urodzin;-)

Załączniki

• file_5.jpg
    file_5.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 21
  • tort.jpg
    tort.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 19
hełoł, ja wczoraj miałam tak masakrycznego kaca, że nawet sie nie zbliżałam do laptopa, wybaczcie, dziś też nie popiszę z Wami, bo jesteśmy na weekendzie u Dziadzi i Babci Izy... eh.. buziaki dla Was...

a z tym korkiem, to muszę się dobrze zastanowić co ja chciałam Wam wytłumaczyć, bo jak to przeczytałam, to sama nie wiem:confused::confused::confused:

Hallo Kochane moje!!!
Dziecko mnie obudzilo o 7.30 i ani w głowie jej było spanie jeszcze:no: No więc trzeba było wstać... wolę jak Ona budzi się koło 6.00, bo wtedy dostnie mleczko i jeszcze zasypia, a po 7.00 to już kiszka...
No i jak już wstałam o tej zabójczej godzinie to spojrzałam na termometr za oknem i było -20:szok::szok::szok::szok::szok: A u Was jak?

martalis, ja niestety nie wiem, Marzenka może pamięta, oan ma pamięć absolutną.
Jak przeczytałam posta Martylis to wiedziałam, że któraś mnie wskaże:-D:-D:-D

nie wiem może chodzi Ci o Agę (nie pamiętam końcowki:sorry2:... 29 bodajże. Chyba Ona mieszka/mieszkała w Niemczech), była jeszcze Marzeniak..
Aga29 udziela się cały czas na zamkniętym. Mieszkają w Niemczech i mają "swoich" dwóch synów... Ale pomyślałam sobie o Zielono_mi... Tylko ona pisała z samego początku ciąży... potem była jakś afera z nią (jakaś oszustka czy coś:szok:) i usunęli ją... ale tak dokładnie nie pamiętam jak to było. wiem, że ona w ogóle jakieś kity cisła... no i niby w D mieszkała... Bo tak jak sobie myślę to nikt mi do głowy nie przychodzi...

a z tym korkiem, to muszę się dobrze zastanowić co ja chciałam Wam wytłumaczyć, bo jak to przeczytałam, to sama nie wiem:confused::confused::confused:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam u mnie -16:baffled: dzieci grzeczne :tak: Filiś wstał o 7 i właśnie usypia, a Michaś o 9 i się teraz bawi ;-) idę szykować jakiś obiadek do potem ;-)

reklama
Aga-Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas;-)

Do góry