reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aguś z okazji Twojego święta -
ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.

SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sama pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
a Ty - czym ono jest - odgadniesz.

MIŁOŚCI...
...życzę Ci szczerze,
bo ona filarem jest życia.
Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.

STU LAT...
... w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście.
Twój bagaż życiowy - mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.

SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.

RADOŚCI...
... też życzę Ci tyle,
by Twoją twarz uśmiech zdobił.
A jeśli się czasem zasmucisz,
to tylko na krótką chwilę.

WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwa bądź i odważna,
by rzeczy dokonać wielu!!!

reklama
Witajcie kochane ja na forum zawitałam gdzieś w październiku lub listopadzie 2008 roku i tak juz została, a że byłam na zwolnieniu to calymi dniami przesiadywałam na forum ;-):-D

AGUŚ MNÓSTWO RADOŚCI, SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI, SPEŁNIENIA MARZEŃ, MNÓSTWA POCIECHY Z JAGÓDKI I WSZYTSKIEGO CZEGO ZAPRAGNIESZ ŻYCZY ANIA I MAJA

Załączniki

• tort_czekoladowy_512.jpg
    tort_czekoladowy_512.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 16
Dieeeeeń dooooo bryyyyy :tak:
Ale poranek :sorry2::sorry2::sorry2:
Lili wstała o 7, M stwierdził że nie da nam żyć więc wstał, przewnął, przebrał i ... puścił samopas. Potem nie wiem co się działo, bo :zawstydzona/y: zasnęłam, M też. Dziecko przyszło jakoś przed 9, dostała cyca i zasnęła między nami, a my ...:zawstydzona/y: razem z nią. Obudziła się na kolejne cycolenie o 11 :zawstydzona/y: a my ...:zawstydzona/y: razem z nią. I takim sposobem jestem mega przespana

Aga, kochana wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz niech Ci się spełni!!!
Florencja - dużo siły, radości i spełnienia wszystkich marzeń!!!

Florencjo i Tobie z okazji urodzin

Zycze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata
dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni.
Duzo wzlotow i szalenstw,
dobrych, madrych i oddanych przyjaciol,
Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci
I jeszcze jedno : abys milosc czerpala z nieskonczonego zrodla!

Hej dzieczynki...ja tylko na chwilke:-):sorry2:

Aguś i Florencjo:-)

W Dniu Urodzin Życze Wam Wszystkiego co Najlepsze,byście były zawsze uśmiechnięte:tak:
By nigdy Wam nie brakło- Marzeń,Wiary i Miłości
Sto Lat!!!!!!
z6186588X.jpg

bosze ale mam aktywną niedzielę.
wstalam rano nakarmilam dziei, pogralam z m^kołajem w jakaś grę, położyłam amję na pierwszą drzemkę, wypiłam kawę i zjadlam ciacho, zrobilam już zupę, i pranie, i teraz idę obcinać włosy Mikołajowi, aha, pogadalam z moja sis, zrobiłam zakupy książkowe,

u nas +13 stopni, wczoraj biegalam w rybaczkach i różowych szpileczkach,

sto lat dal agi i Florencjii.

heloł!!!

Dziękuje Wam (szczególnie Tobie Tsarino za tą 18-stkę:-D) za życzenia i piekne torciki- przeKochane jesteście!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Florencjo - Wszystkiego najlepszego Kochana :********************* - jest mi ogromnie miło, że poznałam doroslą osobę, która urodziła się tego samego dnia co ja:-) (znam jeszcze 7-latkę, ale już dostrzeglam pewne wspólne cechy charakterku, hehe)

Ja mam dzisiaj ochotę zabić swojego M... Wczoraj po imprezie wszystko sama posprzatalam, dokończyłam ciasto (w miedzyczasie wykąpalam Jagę)...a moj M siedzial i sie gościł ze szwagrem...
Później kazał mi wylaczyć kompa, bo sam nie dawał sobie rady z Jagą... I co?? - niedość, że uspałam Jagę, zaszalałam w kąpieli, to jak wróciłam moj M chrapał na 102 (a miał umyc podłogi - Jaga i Olus bawili się butelkami, bananami, mieszaniem łapkami w sałatkach, itp..), i co... - oczywiście jeszcze przed snem szorowałam podłogi w pokoju i kuchni (normalnie miełam ochote i jego wyszorować szmatą!!)

Poszłam spać po 2:00, a po 6:00 Jaga już była na nogach :baffled::szok:
Także wypiłam już 2 kawy i chyba pojde sobie zrobic 3-cią, bo za 2 godziny kolejny najazd.
Acha - ciacho pyszne mi wyszło (ten snickers) - także jutro możecie się spodziewać przepisu w wiadomym wątku.

Wszystkiego naj dla Agi i Florencji.
Ale macie wene dziewczyny.Normalnie całą drzemkę Julka nadrabiałam, a teraz szybko piszę bo juz sie obudził.
I ja ostatnio szukałam swojego pierwszego posta:)
Aga jak mozesz...ciasto....ja juz mam język przy pępku. Zaczełam diete wczoraj. I wczoraj już jak bylismy u rodziców miałam chwilę słabości. Mama postawiła na stół tiramisu, ale nie złamałam się. Choć małe ustepstwa były(wypiłam inke z chudym mlekiem). Dzis kontynuuje zobaczymy co z tego wyjdzie:)

heloł!!!

Dziękuje Wam (szczególnie Tobie Tsarino za tą 18-stkę:-D) za życzenia i piekne torciki- przeKochane jesteście!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Florencjo - Wszystkiego najlepszego Kochana :********************* - jest mi ogromnie miło, że poznałam doroslą osobę, która urodziła się tego samego dnia co ja:-) (znam jeszcze 7-latkę, ale już dostrzeglam pewne wspólne cechy charakterku, hehe)

Ja mam dzisiaj ochotę zabić swojego M... Wczoraj po imprezie wszystko sama posprzatalam, dokończyłam ciasto (w miedzyczasie wykąpalam Jagę)...a moj M siedzial i sie gościł ze szwagrem...
Później kazał mi wylaczyć kompa, bo sam nie dawał sobie rady z Jagą... I co?? - niedość, że uspałam Jagę, zaszalałam w kąpieli, to jak wróciłam moj M chrapał na 102 (a miał umyc podłogi - Jaga i Olus bawili się butelkami, bananami, mieszaniem łapkami w sałatkach, itp..), i co... - oczywiście jeszcze przed snem szorowałam podłogi w pokoju i kuchni (normalnie miełam ochote i jego wyszorować szmatą!!)

Poszłam spać po 2:00, a po 6:00 Jaga już była na nogach :baffled::szok:
Także wypiłam już 2 kawy i chyba pojde sobie zrobic 3-cią, bo za 2 godziny kolejny najazd.
Acha - ciacho pyszne mi wyszło (ten snickers) - także jutro możecie się spodziewać przepisu w wiadomym wątku.
A twojego M .... ach szkoda gadać:(

reklama
Do góry