sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
Hej MoniaaWitam
w sobote zobaczylam 2 kreseczki na tescie wychodzi termin na maj... choc szczegolow dowiem sie jutro na wizycie..
Czy mozna sie przylaczyc?
ja też jutro mam wizytę
kiedy miałaś ostatnią @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej MoniaaWitam
w sobote zobaczylam 2 kreseczki na tescie wychodzi termin na maj... choc szczegolow dowiem sie jutro na wizycie..
Czy mozna sie przylaczyc?
najlepszym objawem jest brak okresu, czego chcieć więcejwitajcie kochane majóweczki,
poruszyłyście temat zwolnienia, ja wziełam zwolnienie od razu jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży, po dwóch stratach fasolka jest dla mnie najważniejsza
oliwka dla dzieci ponoć na rozstępy jest najlepsza i najbezpieczniejsza
KOlejna wizyta i USG za tydzień w środę, mam nadzieję że zobaczę już bijące serduszko. Objawów ciążowych ciągle brak
Pozdrawiam serdecznie
jest taki żel do brodawek Maltan z glukozą, w sumie to on jest na czas karmienia, ale wykazuje lekkie działanie przeciwbólowe [oj będzie bolało :-)] może załagodzi swędzenie..