reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Jakos w polowie sierpnia mialam.
Ale wrocilam z wakacji do mezusia na poczatku wrzesnia, w pierwszym tyg zrobilam test i byl negatywny, wiec na 100% zaszlam jakos teraz w ciagu 2 ostatnich tygodni :)

monia, niekoniecznie, bo ja tez mialam ostatnia miesiaczke w polowie sierpnia a jak na poczatku wrzesnie zrobilam test to wyszedl negatywny, dopiero w tym tyg jak robilam drugi test w terminie spodziewanej miesiaczki to wyszedl pozytywny :) a wiem ze celowalismy w dzidzie jeszcze w sierpniu :)

witajcie kochane majóweczki,
poruszyłyście temat zwolnienia, ja wziełam zwolnienie od razu jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży, po dwóch stratach fasolka jest dla mnie najważniejsza

oliwka dla dzieci ponoć na rozstępy jest najlepsza i najbezpieczniejsza

KOlejna wizyta i USG za tydzień w środę, mam nadzieję że zobaczę już bijące serduszko. Objawów ciążowych ciągle brak
Pozdrawiam serdecznie

witajcie kochane majóweczki,
poruszyłyście temat zwolnienia, ja wziełam zwolnienie od razu jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży, po dwóch stratach fasolka jest dla mnie najważniejsza

oliwka dla dzieci ponoć na rozstępy jest najlepsza i najbezpieczniejsza

KOlejna wizyta i USG za tydzień w środę, mam nadzieję że zobaczę już bijące serduszko. Objawów ciążowych ciągle brak
Pozdrawiam serdecznie
najlepszym objawem jest brak okresu, czego chcieć więcej :D
Monia, maj ma aż 31 dni więc jak miałaś @ w połowie sierpnia to się pewnie jeszcze na koniec maja załapiesz :D

reklama
jest taki żel do brodawek Maltan z glukozą, w sumie to on jest na czas karmienia, ale wykazuje lekkie działanie przeciwbólowe [oj będzie bolało :-)] może załagodzi swędzenie..:happy:

a wiesz ze teraz i swedzenie brzuchola doszlo i wczoraj kochana o zmora nie czysta wdarla sie na moj brzuch - rozstep ktory byl malusi a teraz cholera jak alien....:wściekła/y:

Do góry