reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
pewno to przez sprzątanie tych wątków....ale nic straconego.Co u ciebie jak Maja.A wogle mówisz do niej Majka, miałam pytać was bo mi się tak bardziej podoba..

gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce, to...
byłabym bogata
miałabym posprzątane w domu
byłabym szczupła
miałabym prawko

i najwazniejsze, poszłabym do kuchni po korkociag a nie wyciągała baterii z wina...szlag...

kasia1208- tak wiem, że to przez to sprzątanie ehhhhhhh :dry::dry:a tak ogólnie u nas wszytsko ok, mała na czworaka chodzi po całym domu, wstaje przy wszytskim co się da i buzia jej się nie zamyka(ale to ma po mnie :-p). Co do imienia to mówię do niej Maja, Majka, Majucha i Mania(tego nienawidzi mój m:-D)

kasia1208- tak wiem, że to przez to sprzątanie ehhhhhhh :dry::dry:a tak ogólnie u nas wszytsko ok, mała na czworaka chodzi po całym domu, wstaje przy wszytskim co się da i buzia jej się nie zamyka(ale to ma po mnie :-p). Co do imienia to mówię do niej Maja, Majka, Majucha i Mania(tego nienawidzi mój m:-D)

ja się Twojemu m nie dziwię...

tsarina co dzisiaj dobrego pichciłaś???

wczoraj na dwa dni zrobiłam, pieczoną szynkę z pieprzem ziołowym, do tego wczoraj pieczone ziemniaczki a dziś kasza gryczana no i dwie sałatki, jedna z pomidorów i cebulki, a druga mieszanka różnych sałat i szpinak cały z sosem czosnkowym...

a Iza miała spagetti z rybą:-):-):-)

uzalezniłam się... od gotowania i od chwalenia się co ugotowałam, a co u Ciebie?

reklama
Wiesz ja nie mam takich zdolności ale uczę się....
Ziemniaczki, sos ze schabu, surówka z pekinskiej z marchewką i jabłkiem, ale ja na diecie to głównie zjadłam surówkę :sorry2:.I wiecie co chyba mi się żełądek skurczył ,bo głodna ostatnio wcale nie jestem ,a po tym obiedzie zjadłam 3 wafle ryżowe na kolacje :-).

Do góry