i najwazniejsze, poszłabym do kuchni po korkociag a nie wyciągała baterii z wina...szlag...
yyyy

Nie no, Ty to jesteś zdolna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i najwazniejsze, poszłabym do kuchni po korkociag a nie wyciągała baterii z wina...szlag...
Wiesz ja nie mam takich zdolności ale uczę się....
Ziemniaczki, sos ze schabu, surówka z pekinskiej z marchewką i jabłkiem, ale ja na diecie to głównie zjadłam surówkę.I wiecie co chyba mi się żełądek skurczył ,bo głodna ostatnio wcale nie jestem ,a po tym obiedzie zjadłam 3 wafle ryżowe na kolacje :-).
dzięki w twoich ustach to nie lada komplement , i co pokonałaś to wino już?czy mam pić sama a ty Moniq pewnie na M czekasz z dostawą...
a obiadek super, ziemniaki z sosem są miodzio...
dzięki w twoich ustach to nie lada komplement , i co pokonałaś to wino już?czy mam pić sama a ty Moniq pewnie na M czekasz z dostawą...
a ty Moniq pewnie na M czekasz z dostawą...
to nie jest takie proste... nawet lekarka nie mogła, no cóż zobaczymy jak to będzie dalej :-(kasia1208- mojej szwagierce, pediatra zreszta też ma synka w wieku naszych maluszków, kazał delikatnie odciągać![]()
choćby miało mieć baterie zamiast korka![]()
próbuje sobie to wyobrazić
baterie są zamiast korkociaga...