reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór.
Dobrze,ze znowu się ożywiłyście od razu się milej na forum wraca-siostry:tak::tak::tak:

Mmatysia ... koniecznie poopowiadaj o swoim wypadzie sklepowym! Dawno nikt nowych zdobyczy nie prezentował, także wiesz... czekamy z niecierpliwością :tak: Ja mam zakupowy post, bo nie mam na to czasu, ale w lutym zamierzam zaszaleć!!! :-)
Wypad zaliczam do nieudanych ponieważ:
a)M pierwszy raz od dawna w Ikei mi się postawił i zamiast komódki dla młodego,która wpadła mi w oko wyszliśmy ze sklepu tylko z bramką na schody(po kryjomu dorzuciłam dwie paczki pierniczków szwedzkich i soczek z czarnego bzu:-) ale on o tym nie wie:tak:)
b)W sklepie z art niemowlęcymi odmówił kupienia pięknego ochraniacza na łóżeczko(jak jutro mnie zapyta skąd Filip ma kolejnego siniaka na czole to gwarantuję,że dam mu w dziób).Odbiłam sobie kupujac młodemu spodenki z Fixoni
c)Do galerii nie pojechaliśmy bo M postanowił wpaść do pracy , pojawili sie jego Superklienci i straciliśmy 3 godz:growl:.A już oczami wyobraźni widziałam siebie w nowych jeansach:sorry2:.

Wracając do upadków Lili to Filip w ciągu dwóch tygodni zaliczył 3:baffled:.Nasze dzieci szybciej się przemieszczają niż myślą dlatego oczy dookoła głowy:dry:.Nasz odkrywca odkrył nowy ląd...toaletę(która z reguły ma uchylone drzwi bo kicia ma tam swoje sanitariaty) po ok 3 min gdy udało mi się go zlokalizować siedział sobie zachwycony owinięty rolką papieru toaletowego i muldał rulonik z tekturki:baffled:. Dziś nad ranem w ostatniej chwili złapałam go za nogi bo byłby upadek nr 4 a u teściowej dobrał się do otwartego piekarnika(dzięki Bogu już zimnego) i musieli go zdejmowac z drzwiczek.Diable nie dziecko:evil:.

Poza tym muszę napisać ,że jestem pod ogromnym wrażeniem twojej pomysłowości. Oklepane"podziękowania dla rodziców" zamieniłaś w prawdziwe chwile wzruszeń.jesteś niesamowita.
Zdjęcia śliczne a ty wyglądałaś zjawiskowo(ale już kiedyś o tym pisałam)
gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce, to...
byłabym bogata
miałabym posprzątane w domu
byłabym szczupła
miałabym prawko

i najwazniejsze, poszłabym do kuchni po korkociag a nie wyciągała baterii z wina...szlag...
Tsarina-Padłam.

P.s.Kupiłam wreszcie świeżą miętę jutro prochy idą w kąt,robię mochito i melduje się na obrady naszego ulubionego klubu:tak::tak::tak:

Mamamatysia- witaj kochana :-):-):-):-), mam nadzieję, że już ze zdrówkiem ok :confused: O kurcze właśnie czytam o twoich przygodach, faktycznie miałaś pecha z pogodą :-:)baffled:
Witaj.
Ze zdrówkiem srednio ale co tam...Pogodę mieliśmy przez 5 dni taką,że te dwa po zalaniu dało się przeżyć.Temperatura i tak była ok 26 stopni więdz opalalismy sie na tarasie Lobby baru;-)

reklama
Do góry