reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień dobry Babolki!:-)
Piję szybką kawę, Gaba ogląda film o dinozaurach a Gosia własnie usnęła. I zaraz też będę pichcić obiad.
Gaba robi ilustracje do mojego zeszytu z pzrepisami i innymi notatkami, na stronie z tabelą żywności niemowląt narysowała 3 postacie: siebie rysującą przy biurku, Gosię bawiącą się piłką a to trzecie się pytam Kto? Na co Gaba: Mamo to jest braciszek którego jeszcze nie ma ale którego kiedyś urodzisz:szok::shocked2::baffled:. No i co mi pozostaje?

Gosia staje w łózeczku i krzyczy wtedy w niebogłosy. Raczkuje troszkę nieporadnie, za to upatrzyłą sobie kabelki (i wpycha sie za biurko aby sie do nich dostać - wnusia elektryka;-)).
Malgos - witaj!
kasia - współczuję wczesnej utraty mamy, aż nie wiem co napisać... A masz rodzeństwo?

Zmykam do kuchni bo stos brudnych garów groźnie na mnie łypie a jeszcze groźniej będzie krzyczał głód moich córek i wygłodniałego męża. Gary, gary, kociołki czas na wspólne tany. pa

Dzień dobry:-)
Wybaczcie że wczoraj tak bez pożegnania...ale padłam,i wkońcu troche się wyspałam bo ostatnio to :no:

Dziękuje Wam wszystkim bardzo za słowa otuchy...jesteście kochane i wspaniałe:tak::tak::tak::-):-):-)

Ja wierze że wszystko się dobrze skończy...jak tylko minie dzisiejszy dzień i wszystko będzie w porządku to już tak zostanie:tak: A z całą resztą damy rade,bo musimy...mam nadzieje tylko że jej psychika jest na tyle silna że przyjmie to w miare spokojnie i będzie walczyć:tak::tak::tak:
Jutro jade do mamy...mam zamiar iść do znajomej(jest psychologiem) i zobaczyć jak wygląda pomoc po wjściu ze szpitala...Marzenko,wybacz ale musze przełożyć nasze spotkanie ale na pewno spotkamy się w najbliższym czasie:tak:

Kasia...przykro mi bardzo z powodu Twojej mamy...była w moim wieku:szok: nawet sobie nie wyobrażam co przezywałaś:no::-(

Och..dziewczyny koniec smutnych tematów:tak:
Czytałam że kucharzycie...ja mam dziś na obiad risotto,zrobimy ale jak P wróci z pracy bo teraz to mi się nie chce:-D
Ja też mam dzisiaj zamiar dołączyć do AA i się troszke odstresować,mam nadzieje że dzieć szybko pójdzie spać.

Ankzoc...oj ciężkie masz noce z Majusią ale ja myślę że to już niedługo,maluchy są coraz większe i za niedługo będą ładnie spały:tak:

Patusia...powodzenia na egzaminie:tak:

Lece młodej jajko ugotować do obiadu:-D:-D:-D Acha...czytałam cos o daniu słoiczkowym...kluseczki z warzywami i jagnięciną...Nadia wczoraj dostała to pierwszy raz i potwierdzam :tak: smakowało bardzo,nawet grudki nie były przeszkodą:tak:;-) Ja jeszcze moge polecić zupke warzywną z Hippa,taki większy słoik,pyszna i jak pachnie:tak: dzisiaj bedzie z żółteczkiem:tak::-)

reklama
Zmykam do kuchni bo stos brudnych garów groźnie na mnie łypie a jeszcze groźniej będzie krzyczał głód moich córek i wygłodniałego męża. Gary, gary, kociołki czas na wspólne tany. pa
I dlatego właśnie się cieszę ,że mam zmywarkę ;-)
Tak mam siostrę rok starszą i brata 6 lat młodszego :tak:

Do góry