reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No i będzie Krupnik z %%%%
1155.jpg
jak nie Monia to Tsrina flaszkę postawiła:-D

reklama
Monika - GRATULACJE z okazji napisania 2000 posta!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aga ,ja Cie podziwiam .Cały dzień Jagoda marudzi i jeszcze zasypia o24.
Tomek wczoraj zasnął o 22 i już myśIałam,że go uduszę.

Jagoda dopiero dzisiaj daje czadu przez 24h/dobę... Do tej pory męczyla mnie tylko w nocy. Zaglądałam do buzi... ale to chyba nienormalne żeby aż 4 zęby naraz szły i to wszystkie na dole... więc...
pozostaje mi tylko obserwować i pozbywać się jej ile się da i ktokolwiek chce ją wziąźć.:baffled::baffled::sorry2:

roxy- oj wspolczuje twojej kuzynce naparwde mi jej zal, oby szybko doszla do siebie i nie bylo prawda to co mowia lekarze, zreszta lekarze czesto sie myla...co jest smutne bo tym samym powoduje ogromne stresy w bliskich osoby chorej ale z drugiejs trony powoduje stan w ktorym bliskie osoby zrobia wszytsko dla chorej.. takze trzymam kciuki..

a ja ledwo co zyje kubus od 3 dni budzi sie co godzine, w ciagu godziny w nocy potrafi przebudzic sie i marudzic 6 razy.. nie wiem dlaczego sie tak dzieje ale mysle ze to chyba zabki mu sie wkoncu wyrzynaja sama nie wiem.. zobaczymy albo to po prostu przeczekamy..:/ ale juz z mezem obmyslamy plany ze ja bede wstawac do kubusia wtedy jak na nasteopny dzien mam wolne a maz w inne dni tak zeby jedno z nas chociaz bylo wyspane bo tak totad bylo ze maz wstaje do 3 a ja od 3,, ale kubus budzil sie max 4 razy w nocy i oboje bylismy w miare wysoani a teraz oboje padamy na pyski..:///

Monika...Gratuluje 2000 posta:tak::-):tak::-):tak::-) No ale bareczek wypasiony,szkoda że nie mogę się do niego dobrać:-D

Tsarina...krupniczek jest dobry...taki słodziutki,mniammm

Dziewczyny współczuje Wam tego niewyspania,ja myślałam że moja mała marudzi ale ona obudzi się na flache i zasypia dalej...ostatnio się nam poprawiło ale to chyba dlatego że drugi ząb wyszedł:tak: Kurcze żeby te maluchy dały już Wam pospać:sorry2:

Moniko gratulację 2000 posta....nie było tak szałowo ale może być :-D za to barek , co ja bym dała żeby taki barek mieć ochhhhhhh........
Tsarina ja uwielbiam ten Krupniczek:tak:moja najlepsza zupa:-D
A i my myjemy ząbki od 2 dni ,robimy to razem i mój syn robi to jak by znał tą czynność od zawsze:-):-)
A co do ostatniej nocki to tylko 1 pobudka i 2 minutki płaczu:-) Ale nie będę Was zanudzać moim grzecznym dzieckiem , bo nie pozwolicie mi się udzielać :-D:-D

Ja, jestem przeciwna połaczeniu dwóch zamknietych.Powód prozaiczny.Nikogo z pierwszego zamknietego nie znam i nie mam checi dzieIic sie z obcymi osobami moimi prywatnymi sprawami.
Zapraszam mamusie do nas na otwarty. Poznajmy sie najpierw a potem będziemy mysIeć o jakis ruchach.Uwazam .ze jest tu bardzo fajnie. U nas watek zamkniety jest po to żeby pisac o waznych sprawach. Najwięcej czasu spędzamy tutaj i tutaj spedzamy woIne chwiIe.

Nie ma możliwości połączenia zamkniętych już wam o tym pisałam!!!!!!
I ja będę się udzielać na obu wątkach i nic powtarzam nic nie będę deklarować ,zasłużyłam na to aby się udzielać na dwóch wątkach i tyle!!!!!!!!!!!

reklama
Podpisuję się pod słowami Kasi1208. Uważam połączenie dwóch wątków za rzecz niemożliwą... i nie wiem dlaczego miałabym wybierać jeden zamknięty... Dziewczyny z drugiego zamkniętego ne uciekły z otwartego i piszą cały czas tu... a na zamkniętym są poruszane tylko bardzo osobiste sprawy... a pierwszy zamknięty traktuję tak jak np. mój wątek regionalny... zaupełnie inne osoby, inne sprawy. I tak samo jak na regionalny - tak samo na pierwszy zamknięty czasmi wpadam codziennie, a czasmi raz na kilka dni, ale nie wiem dlaczego miałabym rezygnować...

Do góry