reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

halo!!! a co tu tak pusto??? Dziewczyny odklejcie się od garów!!!

Właśnie mam godzinę dla siebie - moj Tato zabrał przed chwilą rozwścieczoną Jagodę do siebie.
Boziu - co sie dzieje z moim dzieckiem... ??? To nie jest kryzys 8 miesiąca - to jest kryzys wszystkich miesięcy razem wziętych!!! Normalnie nic na nią nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witam was kobitki

pare dni tu nie zagladalam,

ROXY-oby jak najszybciej wyzdrowiala kuzynka

M&Ms-bedziesz miala przepiekny slub;-)

odstawiam pomalu od cycusia nieraz mam juz dosc tych karmien ale jak widze jak

Xaver sie przyssie do cyca do zal zakonczyc.

troche sie martwie bo nie wypija duzo mleka modyfikowanego,rano i wieczorem

robie180ml,jeszcze zostanie,juz sobie tak myslalam ze moze nie potrzebuje wiecej.

tak z nowosci jeszcze ,xaver zaczol raczkowacod 3 dni,zaczyna sciagac z pulek np

dvd dwa razy sciagnol, usiadl sie sam nareszcie bez

pomocy,zaczyna stawac na nozkach w lozeczku.

M&Ms-wciaz sie zapominam ciebie spytac jak tam Majeczka bo ona to wstawala

wczas na nozki .:tak:czy juz pierwsze kroczi byly??

cos jeszcze mialam napisac ale wylecialo....

M&Ms-bedziesz miala przepiekny slub;-)

M&Ms-wciaz sie zapominam ciebie spytac jak tam Majeczka bo ona to wstawala

wczas na nozki .:tak:czy juz pierwsze kroczi byly??

.

dziękuję :-):-)

a co do Mai, to ona wstaje już wszędzie przy meblach i innych podpórkach. chodzi przy meblach, ostatnio robi małe "przeskoki" znaczy od mebla do mebla z pzrerwą pomiędzy. nie wiem czy to jasne. Ale sama jeszcze nie chodzi. Ale ostatnio sama uruchomiła pchaczyk. i przszła z pchaczykiem przez pokój.

Kasiu bardzo mi przykro, że straciłaś mamę tak wcześnie.

halo!!! a co tu tak pusto??? Dziewczyny odklejcie się od garów!!!

Właśnie mam godzinę dla siebie - moj Tato zabrał przed chwilą rozwścieczoną Jagodę do siebie.
Boziu - co sie dzieje z moim dzieckiem... ??? To nie jest kryzys 8 miesiąca - to jest kryzys wszystkich miesięcy razem wziętych!!! Normalnie nic na nią nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ojjjj jeszcze mógłby mojego Jula wziąć. Nie mam siły już z tym dzieciem.Nie chce spać w dzień, spał dziś 25 minut, co go kładę to on w ryk. Nie chce jeść. I jeszcze wszędzie by wchodził i marudzi tylko. Plecy mnie bolą. Oj dziś już byłam bliska łez. Jeszcze ta pogoda. Ja nienawidzę siedzieć w domu. A od ponad tygodnia tylko jeden spacer był. I siedze sama jak ten kołek.
Aj wyżaliłam się Wam. Wybaczcie musiałam.

A robie dzisiaj rybę w cieście naleśnikowym z przepisu Tsariny:-)miało być więcej prostych przepisów więc czekam FANKA :-D

Nie Iubię ryb:baffled:.Podaj Iinka do bIogu Tsariny.Miałam w uIubionych aIe M mi przez przypadek wykasował.

Ryba Tsariny ;-)do tego marchewka z groszkiem i ziemniaczki
Dajcie tego linka kurcze bo szukam go `i d...

Mi tez prosze podać link do bloga tsariny.
qrcze, no popadne zaraz w ostrą, pełną uzasadnień ... nie.. wycofuje, pozostane skromna, ale i tak wszystkie wiecie, że zajebista jestem:-):-):-)

ale bardzo mi schlebiacie...

Ja w kuchni obiadek przygotowuje zaraz Wiktorcia ze szkoły wraca
O sex-ie to tylko z życia wzięte może być :tak:ale czy z twojego Marzenko :-D

ale co, przychodzą uczniowie i mówią "Pani Marzenko, niech nam Pani doradzi, czy wycierając się ręcznikiem brata moja dziewczyna mogła zajść w ciąże? Bo my to tylko raz robiliśmy, a wiadomo, że za pierwszym razem zajść nie można" A Ty im na to "Matoły...(tu następuje wykład pouczający)" a potem to opisujesz?

witam Was...
a u mnie dziś na obiad leczo z kabaczka :-p z papryką, marchewką ananasem, i co tam się nawinie jeszcze... ;-)oczywiście z mięsem

uwielbiam leczo, ale ananas?

Żadna się o mnie nie upomniała! Nie lubie Was (oczywiście poza moimi FANKAMI;-))

Z rewelacji u nas, aga_k_m odwiedza Kraków, więc zmusilam już Majchrowskiego do dekoracji miasta;-) zobaczymy jak sie chłopak z tego wywiąże...

Iza od wczoraj ma już pastę do zębów- dentystka nam dała, bo stan uzębienia Izy jest taki jak u 1,5 rocznych dzieci (jola dla Twojego zębuszka też radzę kupić... no i gratulacje!) Więc Iza marszczy nosek po myciu ząbków na zapaszek delikatnej miętki (używamy Elmex dla dzieci 1-6 lat), ja znów mam w cholere roboty... ale musimy nieco kasy odłożyć na wyjazd do S-mierza, więc się witam i zaraz pewnie zmykam...

jak się tylko odrobię t aktualizuje Kucharzenie o nowe łatwe przepisy

Aga ,ja Cie podziwiam .Cały dzień Jagoda marudzi i jeszcze zasypia o24.
Tomek wczoraj zasnął o 22 i już myśIałam,że go uduszę.

To mój 2000 post. Dedykuje go Monigsan.Za co? Za ten wieczór -był to najIepszy wieczór tego roku:-D

moniq pewnie szykuje swoja przemowę :-D:-D:-D
o ile już jej nie wstawiła, bo internet dziś chodzi mi jak krew z nosa :zawstydzona/y:

już teraz będzie przemowa! tylko o krupniku nie pisz!

Nie pisz o jedzeniu bo głodna sie robie.

No dobra.
No w sumie Marzenki to nie przebiję, ale co

hahahaha - i ot - krótka instrukcja jak się tworzy tysiączki ;-):-D:-D:-D

No i co, no i patrzcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Coś mi się WCISŁO :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale lipa

ejjjj to był post 2000!

Posikałam sie ze smiechu. Przebiłas Marzenke. Długo tego nie zapomne:-D:-D:-D

Tak Moniq - Twoje rocznice są najlepsze:tak::tak::tak:! Mamstud pozdrawiamy!

Idę schować głowę w piasek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A swoją drogą ... co można wcisnąć żeby post się sam zatwierdził ??? :szok: Nigdy mi się to wcześniej nie zdarzyło

Ryczę :-D:-D:-D

Ej no, coś w tym jest :cool2:
ciekawe co bedzie za 1000

reklama
To mój 2000 post. Dedykuje go Monigsan.Za co? Za ten wieczór -był to najIepszy wieczór tego roku:-D

gratulacje!! No i będzie Krupnik z %%%%
1155.jpg

Do góry