reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja w kuchni obiadek przygotowuje zaraz Wiktorcia ze szkoły wraca
O sex-ie to tylko z życia wzięte może być :tak:ale czy z twojego Marzenko :-D

Aguś,uwazaj na jedzonko bo niedługo będziesz wygIadac jak schabik aIbo baIeron.:-D:-D:-DNie obraz sie kochana bo to w trosce o Twoje ciałko.:tak:

Aguś,uwazaj na jedzonko bo niedługo będziesz wygIadac jak schabik aIbo baIeron.:-D:-D:-DNie obraz sie kochana bo to w trosce o Twoje ciałko.:tak:

szczególnie ten "Baleron" mnie rozbawił :-D:-D:-D

Spoko, spoko - mięsiwa sa robione pod kątem męskiej części Rodziny - ja to tylko kuraka (cyce), schabu troszkę i ryby jadam ;-):tak::-D
Ale dzięki za troskę :*** Staram się "trzymać". A jak Wam Kochane idzie?? Jak coś - zapraszam na odpowiedni wątek o naszych zmaganiach:tak:;-)

reklama
witam Was...
a u mnie dziś na obiad leczo z kabaczka :-p z papryką, marchewką ananasem, i co tam się nawinie jeszcze... ;-)oczywiście z mięsem

U mnie dziś nocka nie najlepsza, Tymkowi wychodzi drugi ząbek na dole i marudkował nieziemsko :baffled: ale już jutro powinien być na wierzchu...:tak:

Do góry