barmanka79
Deus Dona Me Vi
fajna ta konferencja musi byćjutro idę do pracy, z czego się bardzo cieszę, a w środę jadę na coroczną konferencję organizowaną przez moją firmę, więc jutro spędzę cały dzień u kosmetyczki :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajna ta konferencja musi byćjutro idę do pracy, z czego się bardzo cieszę, a w środę jadę na coroczną konferencję organizowaną przez moją firmę, więc jutro spędzę cały dzień u kosmetyczki :-)
hmm.... Ogólnie mam doła spowodowanego nieobecnością Andrzejka.... Ale piję trzecie piwko i już mi lepiej. A wczoraj z Zara kupiłam sobie świetny płaszczyk:-) Od razu piszę, że fotki nie wstawię bo jestem zbyt pijana....Jutro idę do pracy, z czego się bardzo cieszę, a w środę jadę na coroczną konferencję organizowaną przez moją firmę, więc jutro spędzę cały dzień u kosmetyczki :-)
fajna ta konferencja musi być
no co? Przecież przede wszystkim trzeba dobrze wyglądać!hi hi hi
No w sumie masz rację, nie napisala wkońcu - "będę szykować przemoienie, referat, dokumenty itp..." tylko "ide do kosmetyczki" hi hi hi![]()
no co? Przecież przede wszystkim trzeba dobrze wyglądać!
jestem, jestem...tylko czasami głowe mam tak nabitą różnymi myślami że aby się "odchamić" włączam sobie jakieś filmidło, nóżki wyciągam na sofie i odpływam w nierealnym świecie ;-)Barmanko super, że znowu jesteś z nami, brakowała mi Ciebie na forum. Ciesz się, że rzadko zdarzają Ci się takie cyrki bo to naprawdę może wykończyć...
Wiesz, pracuję w mojej firmie trzeci rok więc jestem doświadczona! :-) Co nie zmienia faktu, że merytorycznie jestem przygotowana w 100% :-)Mamstud - widać twoje doświadczenie, w wyborze strategii.![]()
no!!! :-):-):-)Czy hasło sex coś wam mówi???