ALE COŚ CICHY TEN SEX![]()
hi hi hi

no fakt, dziś jakoś tak bez fajerwerków. ;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ALE COŚ CICHY TEN SEX![]()
otóż wiecie, że w czerwcu będzie mój i m. ślub.
No i nie chcialam nic mowić żeby nie zapeszyć ale dziś już oficjalnie wszysko załatwione. Więc mogę powiedzieć co ijak.
No więc nasz ślub będzie tylko dla rodziny (25osób) i tylko cywilny. No i jak każdy chcieliśmy żeby był to wyjątkowy dal nas dzień. Więc chcieliśmy żeby było to na półwyspie helskim, bo to jest dla nas bardzo wyjatkowe miejsce z kilku powodow. No i będzie tak że będą to 4 dni w hotelu bryza, żeby nasze rdziny mogły ze soba spedzić razem 3 dni, bedą rożne atrakcje, jak rejs motorówkami, plażowanie, zabiegi spa i takie tam, żeby miło razem spedzi czas. I do tego ślub i ślub chcieliśmy na plaży (lub jak będzie padać w hotelu w oranżerii) no i uwaga uwaga, - udało się!!!!!!!!!! Burmistrz jastarni zgodził się i udzieli nam ślubu na plaży!!!!!!!! Juhuski!!!!!!!!!!
Normalnie nie wiecie jak sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!
Okruszku - moja Małgosia na początku tez podnosiła się w wanienceKasiu ale u Ciebie Filis przynajmniej sam stoi pięknie w łóżeczku i jak piszesz chodzi:-) a u nas nie ma takich efektów specjalnych....Tymek podnosi się jedynie w wanience podczas kąpieli ale w łóżeczku nie chce...próbuję go na wszelkie sposoby zachęcić ale kończy się jak zwykle...wielkie grochy, łzy i jak nie reaguję to histeria na całego :-(
ja też dwie trójeczki ale w pierwszej połowie roku, ech...E tam..smarkata;-) jesteś.... ja dwie trójeczki w tym roku....ale pocieszającym faktem jest to że pod sam koniec roku
![]()