reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga km - dzięki - A co do rysunków musze 30 szkiców zrobic masakra zobaczymy jak mi pojdzie z matma narzazie macierze na 4 zaliczyłam

hehehe - współczuję - ale dasz radę :tak::-)
Jeżeli mcie fajnego prowadzcego to polowa sukcesu - moja pierwsza prowadza rozrysowala jakiś rysunek na tablicy, po czym brala gazete i czytala... Ćwiczenia z nią to był po prostu kosmos!!!
Ale przy drugich prowadzących nareszcie zrozumiałam "o co biega" ;-)

z matmy pewnie czeka cię jeszcze rownanie rożniczkowe i całeczki :-D:-D:-D
Polecam Ci skrypty z analizy matemtycznej (opracowanie Politechnika Wrocławska):
Analiza matematyczna!! PWR!! - Sprzedam - cd gry ksiazki - Gumtree Wrocław - są naprawdę extra!!! Super wszystko rozpisane, i łatwo przyswajalne

a tu przykladowe zadania egzaminacyjne na 1 semestr:tak:;-)
http://www.im.pwr.wroc.pl/listyzad/am1ab/am1a.pdf

reklama
dobra - zmykam się wykąpać (poki Jaga śpi... bo cholera wie do której bede się z nią dzisiaj w nocy "bawiła":dry::dry::dry:)

wracam za 20 minut:-)

Kraków mam juz z głowy (jestem już umówiona z Tsariną)
a ja????
później jedziemy do Staszowa, Rakowa i Nowej Dęby (któraś mieszka w tych stronach??)
Jak chcesz to możesz Katowice nazwać Rakowem:tak: To kiedy będziez:tak::tak::tak:???
Bo już pewnie spotkanie z Roxy mi nie dojdzie do skutku... A jutro pewnie wraca Mmatysia...więc może, może....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór Majóweczki!

m&m's no! To chociaż problem butów mi odpada, bo skoro będziecie ślubować na plaży to mogę być boso :-) Supr pomysł i świetnie, że się udało go zrealizować!

Roxy cóż mogę rzec oprócz tego, że mi przykro.... Trzymaj się!

Kurde no, nie wiem co jeszcze miałam napisać!!

Może co u ciebie? :tak::tak::-D
hmm.... Ogólnie mam doła spowodowanego nieobecnością Andrzejka.... Ale piję trzecie piwko i już mi lepiej. A wczoraj z Zara kupiłam sobie świetny płaszczyk:-) Od razu piszę, że fotki nie wstawię bo jestem zbyt pijana....:zawstydzona/y:Jutro idę do pracy, z czego się bardzo cieszę, a w środę jadę na coroczną konferencję organizowaną przez moją firmę, więc jutro spędzę cały dzień u kosmetyczki :-)

roxy, strasznie mi przykro z powodu twojej kuzynki...człowiek nie zna dnia nai godziny :zawstydzona/y: trzeba tylko wierzyć ż uda się jej wylizać z tego :tak:

aga, ale ci fajnie z tą objazdówką :tak::-) oby tylko Jagodzia była grzeczna...bo jak teściówka zaszaleje to zawsze gdzieś ją w lesie możecie wysadzić :sorry2: i niech sobie łapie stopa :-D

ja też dziś walczyłam z synalkiem o zaśnięcie :szok: normalnie pierwszy raz od niepamiętnych czasów męczył się przed spaniem, nie mógł zasnąć.....normalnie godzine walczyłam :szok::szok: tak więc aga, i inne mamusie, szacun dla was...bo ja po tej godz walki byłam gorzej wymięta niż przez cały dzień zabaw z dzieckiem :-(

reklama
Do góry