reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ale wiecie co?
W lutym, dokładnie 12-tego jedziemy we włoskie Dolomity (kocham to miejsce) na narty. Mieliśmy jechać we trójkę i jeździć na przemian, ale moja mama się zaofiarowała że pojedzie i będzie się zajmować Lilią. Sama z siebie to zaproponowała. Nawet nie pytajcie jak się ucieszyłam :-) No i jedziemy we czwórkę :cool2:

kurcze - ale Ci zazdroszczę - ja w tym sezonie niestety nie nałożę nart na nogi :-:)-:)-(
po prostu Jaga tk długo z nikim nie zostanie...a nawet jakby to tylko weekendy wchodzą w gre - tu sie sytuacja negatywnie dla mnie zmienila - bo moja Sis zaczela studia, wiec jak nie jej szpitalne dyżury to zjazdy :-(

Roxy gdy ja mam sposobność zostawić Gabę i iść coś załatwić to zawsze korzystam :-) I nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia

kasiu no, nie jest mi łatwo.... ale dam radę :-)
Nie mam wyrzytów....Ona uwielbia być u babci:tak::-)
witam sie kobitki:-):-):-)
jestem i ja po 2 dniach czytania ale jakos nie mialam weny:baffled:

a dzis jestem wsciekla na TESCIOWA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wredne i beszczelne babsko....:wściekła/y:
nie to ze zmarl jej ojciec w grudniu... i powinna miec zalobe... to lata jak nastka...
to sylwester to teraz walentyny... w dupie nie moja matka wiec niech lata ale obiecala ze bedzie siedziec z dziecmi w sobote 13... bo my bedziemy w PL i umowilismy sie ze znajomymi ze razem idziemy na party...i juz zaplacilismy a teraz nie wiemy co robic bo ona tez chce isc....:no:
ale mnie wpienila:wściekła/y:
No co za malpa....ale to teściowa:sorry2: Mama P też tylko na godzinke i jeszcze sto dobrych rad,,,,ale nie narzekam:tak:

Cholera net mi chodzi ja nie powiem co:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jedną strone mi wczytuje 5 minut,,,masakra,jestem do tyłu,wybaczcie:sorry2::baffled:

reklama
Do góry