reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mamstud nie wiem czy doczytałaś, ale parę stron temu miałam do Ciebie pytanko. Mianowicie jak udało Wam się Gabę od cyca w nocy odzwyczaić?
opisałam to na innym wątku ale zaraz odnajdę i przekleję posta

moniqsan witaj! I dziękuję, że o mnie pomyślałaś w okolicach 2000 posta :-)

witam sie kobitki:-):-):-)
jestem i ja po 2 dniach czytania ale jakos nie mialam weny:baffled:

a dzis jestem wsciekla na TESCIOWA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wredne i beszczelne babsko....:wściekła/y:
nie to ze zmarl jej ojciec w grudniu... i powinna miec zalobe... to lata jak nastka...
to sylwester to teraz walentyny... w dupie nie moja matka wiec niech lata ale obiecala ze bedzie siedziec z dziecmi w sobote 13... bo my bedziemy w PL i umowilismy sie ze znajomymi ze razem idziemy na party...i juz zaplacilismy a teraz nie wiemy co robic bo ona tez chce isc....:no:
ale mnie wpienila:wściekła/y:

To wiśnia:tak:

Wiecie, żałuję, że mnie wczoraj tu nie było..... Ale się uśmiałam czytając Was! :-)

Mamstud, witaj
Nie było Cię, ale przynajmniej mogłaś sobie poczytać. Dobrze że dowody pozostały :-D
I wiedz że myślałam o Tobie podczas tej całej akcji :tak:

.
Moniq , wpadnij do nas na pogawędkę:-D

No przeca wpadłam :cool2:
Tylko co ja poradzę że zawsze za wami w tyle jestem?
Poza tym Ty chcesz się pewnie ze mnie pośmiać ... :-p:-p:-p

opisałam to na innym wątku ale zaraz odnajdę i przekleję posta

moniqsan witaj! I dziękuję, że o mnie pomyślałaś w okolicach 2000 posta :-)
oduczyłam Gabę od jedzenia w nocy właśnie, w dzień, gdy nie jestem w pracy daję jej cycusia tak często jak chce :biggrin2: Podjęłam taką decyzję właśnie w powodów, o których piszesz. Gaba też nie tolerowała butelek, a smoczka uspokajacza w ogóle nie używamy:no:
Cała idea odzwyczajenia od karmienia nocnego polega na tym żeby w nocy nie podawać nic! Nam się nie udało i Gaba dostaje w nocy czasem troszkę soczku z butelki bo przy okazji tej akcji nauczyła się ją obsługiwać;-)
Nie jest to proste... Ja wyniosłam się z sypialni i M walczył z Gabą kilka nocy, na początku było okropnie, tragicznie, masakrycznie.... Trzeba znieść płacz, szloch, wycie, u nas nawet wymioty i po prostu nie podawać cycka i już. W naszym przypadku wystarczył tydzień;-) I dziś w nocy np Gaba obudziła się 3 razy na pogłaskanie i zasnęła! Biorąc pod uwagę, że wcześniej budziła się kilkanaście razy, a w końcu lądowała u nas w łóżku i spałam z cyckiem na wierzchu to jest naprawdę świetnie:tak:

witam sie kobitki:-):-):-)
jestem i ja po 2 dniach czytania ale jakos nie mialam weny:baffled:

a dzis jestem wsciekla na TESCIOWA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wredne i beszczelne babsko....:wściekła/y:
nie to ze zmarl jej ojciec w grudniu... i powinna miec zalobe... to lata jak nastka...
to sylwester to teraz walentyny... w dupie nie moja matka wiec niech lata ale obiecala ze bedzie siedziec z dziecmi w sobote 13... bo my bedziemy w PL i umowilismy sie ze znajomymi ze razem idziemy na party...i juz zaplacilismy a teraz nie wiemy co robic bo ona tez chce isc....:no:
ale mnie wpienila:wściekła/y:

Nie masz kuzynki Iub koIezanki? Dasz 200pIn to posiedzą bez probIemu.
Kupiłaś sukienkę na waIentynki?

reklama
Do góry