reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
cooooooooooooo sniadanie o 17.00 oszalalassss kobitkooo:szok:
jeszcze jakiejs choroby sie tu nam nabawisz.... chudzino... nie mow ze sie odchudzasz:sorry2:
Niby się nie odchudzam...chociaz pare kg mogłoby pójść w zapomnienie:tak:
Nie małam kiedy,latałam pól dnia za dzieckiem a jak spała to sprzatałam,prałam,gotowałam ...i nie było kiedy. Ja bez przerwy sama jestem,ni w wolnych chwilach starałam się popisać z Wami:-)

też muszę gdzieś M na welentynki zabrać ale w co ja się ubiorę :shocked2:najpierw schudnę a potem się wybiorę na zakupy :tak: a właśnie ciuchy się luźniejsze na mnie robią :-D nosz kurde szkoda że nie mam wagi

też muszę gdzieś M na welentynki zabrać ale w co ja się ubiorę :shocked2:najpierw schudnę a potem się wybiorę na zakupy :tak: a właśnie ciuchy się luźniejsze na mnie robią :-D nosz kurde szkoda że nie mam wagi

prawda?? - utrata kg od razu dodaję optymizmu w swoja osobke :tak:
ja dzisiaj właśnie szukalam sobie jakiejś kiecy...ale tak ogólnie - bez okazji ..
A Ty masz juz cos na oku??

reklama
kurcze - ale Ci zazdroszczę - ja w tym sezonie niestety nie nałożę nart na nogi :-:)-:)-(
po prostu Jaga tk długo z nikim nie zostanie...a nawet jakby to tylko weekendy wchodzą w gre - tu sie sytuacja negatywnie dla mnie zmienila - bo moja Sis zaczela studia, wiec jak nie jej szpitalne dyżury to zjazdy :-(

No mnie już wystarczyło że cała grupa jechała w zeszłym roku a ja nie :sorry2:
W tym już nie odpuściłabym. Za wszelką cenę bym pojechała. No i tak jak mówię, jeszcze kilka dni temu mieliśmy jechać sami. Pojeździłabym pewnie znacznie mniej ale zawsze :tak: No i ta pizza, makarony i grzyby leśne duszone :-) Wracam tu na pewno 5 kg cięższa :zawstydzona/y:

Do góry