reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

eh tylko ciekawe czemu nas tak nie piescili nie ??? przygania kocioł garnkowi a sami robili jak my .... by ino nie rozpieścić za nadto nas a teraz wnukom można pobłażyć bo są z nimi na chwilkę eh te dziadki
właśnie, bo są z nimi przez chwilę... i wtedy mają czas na zajmowanie się tylko wnukami, a nie pamiętają tego, że trzeba obiad ugotować, pranie powiesić, naczynia pozmywać... nie wspomne o większych porządkach... no i usiąść i ponudzić chwilę też by się chciało:-D

reklama
Witam Was Dziewuszki Majowe:sorry2:
Niektóre mnie znają inne nie...ale kiedyś się tu udzielałam...miałam chwilkę powrotów..ale jakoś nie daję rady.... M na mnie bykiem patrzy jak przy necie siedzę...więc ograniczam :zawstydzona/y: ale jakoś po słowach Marzeny i Kasi1208 chciałam rzec kilka słów...mam nadzieję, że nikogo nie urażę tym, że się nagle pojawiam i tak samo naglę znikam :zawstydzona/y:
Tymek jeszcze na dobre nie raczkuje...przesuwa się tylko do tyłu:-p a jak coś chce dosięgnąć to i przodem da redę ;-). Ma jednego ząbka na dole i narzazie cisza na dalsze ząbkowanie;-). Ogolenie jest bardzo pogodny i pocieszny....ale nocki co 2 najwyżej co 3 godziny karmienie cycusiem :baffled::sorry2:...więc pomału wysiadam :-p. Je różne rzeczy, ale tak jak Kasia, boję sie podawać jakieś zupełne nowości...bo już 2x mi zwymiotował po takich eksperymentach:zawstydzona/y:. Ale spokojnie je jedzonko z grudkami...:-)
W zeszłym tyg chorował...miał trzydniówkę, ale już ma się świetnie tylko trochę się rozpuścił, ale pracujemy nad tym :-p.
Eh...to tak z grubsza co u nas...
Teraz obiadek i spacerek...
Pozdrawiam...

Mmatysia
super z tym Egiptem... eh marzy mi się by z moją rodzinką kiedyś gdzieś pojechać ...i za pewne sie spełni :tak::-)
Barmanko
dużo zdrówka dla Ciebie...eh te choróbska...Widzę że Marcelekjest na podobnym etapie rozwoju jak Tymek :-D on też grzecznie siedzi ale jak coś dalej leży a chce sięgnąć to się wysili...:sorry2:dlatego kładziemy z M specjalnie dalej....a on w gruncie rzeczy pokrzyczy pokrzyczy ale jaką ma radochę jak dosięgnie :-D Przesuwa się tylko do tyłu jak chce raczkować;-)
Tsarina oby Maleństwo Twoje szybciutko wyzdrowiało...wiem co znaczy chory Maluch mój Synek tydzień temu przerabiał "trzydnówkę" :-(
Confi super, że chłopaki Twoje się świetnie dogadują :-) to tak jak moje :tak: i zawsze jestem z nich dumna.... i szczerze powiem, że lubię kiedy są sami.... mogą się lepiej poznać, bo ciągle mama i mama :baffled:
Aga_k_m oj i Twoje Maleństwo też chore... kurka... straszny ten czas...taki podatny na przeziębienia :-( Buziolki w piętki dla Jagódki. A na kaszelek możesz podawać odrobinę tymianku łyżeczką (zaparzonego).:nerd::nerd:
Kasia1208 u nas ksiądz był o 20.30 :-) (bo tak nam pasowało) i posiedział z 15 min było bardzo miło....ale my nie dawaliśmy koperty, ja wychodzę z założenia, że kolęda nie jest po to by przyjść po kopertę :baffled: moja mama była w szoku :szok:
Malgoss może spróbuj etapami przestawiać Małego... ja od początku zostawiałam Tymka samego z zabawkami...i teraz potrafi się sobą zająć...na pewno i Tobie się uda nauczyć Szymonka :tak: Powodzenia
Marzena a nasza choinka wciąż stoi i jakoś szkoda mi ją rozebrać...:zawstydzona/y: a trochę się już sypie Dobrze że M w porę zobaczył tą bombkę:szok:

Odpisałam tyle ile dałam, radę wybaczcie, że nie do każdej z Was ;-)
Słonecznego dnia!

Okruszku - baardzo się cieszę, ze się odezwałaś. zagladaj tak czesto jak tylko możesz - ja Cię bardzo dobrze pamietam (a Twoją sesje z brzuszkiem to już w ogole - wow, wow).
Tymek jest równiez na podobnym etapie rozwoju jak moja Jagoda - z tymże...Ona z zabawkami nawet na koncu pokoju sobie radzi - jak nie raczkiem, to ślizgiem...jak i to zawiedzie to się podkaturla:-D:-D:-D

Jeżeli chodzi o choróbsko (dziekujemy za te piętkowe buziaki:tak::-)) - taki czas nastał...ze co byśmy nie robiły to i tak zarazki predzej czy później dopadną nasze Maluszki... My mieszkamy z moimi Rodzicami, Siostrą i jej Meżem - wiec wytwórnia zarazkowa dziala non top :-:)-:)-(

Witajcie:-)
Dopiero teraz moge coś skrobnąć bo mała śpi.....ja to już nie chciałam marudzić na temat mojego dziecka bo wyszłoby ze rozpuszczone...ale widze że nie jestem sama,normalnie w d... rady sobie z Nią nie daje...wieczny ryk,rączki,marudzenie na porządku dziennym...nie pomaga nic:no:
Co do telewizora to moja zainteresuje się tylko jak śpiewaja...to wtedy się cieszy:-D...no i reklamy..każda:szok::baffled:ja nie wiem jak oni kręcą te reklamy że taki maluch je ogląda jakby był zahipnotyzowany:baffled::baffled::baffled:

Marzenko....w tym tygodniu raczej nie dam rady do Ciebie wpaść...ale może pasowałby Ci przyszły tydzień,to nie ma sprawy:tak:

AgA.....swietną masz prace,do takiej to powołanie musi być bez dwóch zdań...podziwiam:tak: Z drugiej strony bardzo ciężką i odpowiedzialną...a z nową podopieczną na pewno dasz rade:tak::tak::tak:

Jestescie tu jeszcze,,,czy już pouciekałyście:-:)confused:

Marzenko....w tym tygodniu raczej nie dam rady do Ciebie wpaść...ale może pasowałby Ci przyszły tydzień,to nie ma sprawy:tak:
no to wstępnie umawiamy się na przyszły tydzień... a dokładniej to jak już będzie bliżej tego przyszłego tygodnia...??? ale myślę, że raczej też środa - o ile Ci pasuje... bo środę mam na pewno wolną...

no to wstępnie umawiamy się na przyszły tydzień... a dokładniej to jak już będzie bliżej tego przyszłego tygodnia...??? ale myślę, że raczej też środa - o ile Ci pasuje... bo środę mam na pewno wolną...
Oki:-) Mi sroda tez pasuje:tak: Moze mnie nauczysz jak się dziecko wychowuje:-D:tak:;-)

Marzenko to te nasze dzieciaczki faktycznie od normy odbiegają na szczęście pozytywnie :tak::tak: oby tak dalej się zachowywały i spały ;-)
Okruszku witam pisz tu troszkę częściej jak tylko dasz radę bardzo lubię twoje posty i energie :-);-)Martusia Moniq gdzie jesteście Jolu za tobą też się stęskniłam ;-)

reklama
uciekam co gotowac zrobiliśmy grafik z M ja sie usze wywuiiązywac ze swoich obowiązków a on ze swoich no oczywiście musial postawić na swoim i w grafiku znalazł wieczorkami miejsce dla XXX ale z tym nie wiem jak bedzie ochota nie wraca
u nas też na grafiku tylko Kasia by istniała :sorry2: no może poza sprawą xxx tam będziemy oboje :-D

Do góry