reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Okruszku jak miło Cię tu zobaczyć!!! No i podziwiam za nadrobienie sporej ilości postów;-)

Marzenko to te nasze dzieciaczki faktycznie od normy odbiegają na szczęście pozytywnie :tak::tak: oby tak dalej się zachowywały i spały ;-)
nooo, ja mam nadzieję, że nic jej się nie pozmienia... bo choć czasmi nie zaśnie od razu i trochę pomarudzi jeszcze to pierwsza pobudka jest dopiero około 6.00, a nawet i później... za to ze spaniem w dzień bywa różnie... czasmi nie zaśnie i koniec. poleży włóżeczku z 20 minut i zacznie się kręcić... ale na szczęście nie jest jakaś strasznie marudna:-D

mam idento ryk -ciesze sie że jest Oli bo jeszcze on mi ja zabawic potrafi a tak to jak Olka nie mam to mam ogona za soba marudzacego - straszne to jest ale da sie to przetrfac
A ja właśnie jestem sama cały dzień....i ostatnio to cięzko mam czas wygospodarować żeby do kibelka pójść:-:)baffled:
Roxy to ty też z Katowic ??
Tam czesto na zakupki jeździmy do selgrosika i po drodze do Silesi do Tesco i na ogólne oblatanie sklepów (czyt głownie dziecięce )
Tak...właśnie pisałam niedawno że blisko mieszkasz:tak: My też jezdzimy do selgrosa a silesia opanowana:-D:tak:

Aaaa...dziewczynki zapomniałam się pochwalić że moje dziecko zjadło dzisiaj samo hippolitka,trzymała w rączce i zjadła pół...pod moim czujnym okiem:tak::-)
No w końcu...może lepiej nam pójdzie szamanie grudek:-D:tak:

kurcze to gdzieś mi umknoł ten pościk hihi - chrzestna Emisi mieszka w Kato a ja sie nawet zastanawiałam czy by nie studiowac właśnie tam moj wybór jednak padł na bielsko - jestem zadowolona choc dojazd kiepściuchny zreszta do Kato to tylko z za mostu z Chełmu slaskiego szło by sie dostac albo autem - no zdaje prawko znowu na tychach chyba 22 ale nie pamietam goidziny musze to worda zadzwonic o0której to sie mam stawić na zdawanie
Oooo.. to powodzenia życze na egzaminie. Ja też zdawałam w Tychach...ale troszkę dawno:zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny, my nadal walczymy z choroba.

aga, zaraz nawcinams ię czekolady - może do rana jakoś dotrwam :-D:-D

malgoss, a bo miałam na myśli to że męczy mnie od wczoraj, rano jak zjadłam prawie całego czekoladowego mikołaja i wypiłam podwójną dawkę smekty to myślałam że mi już przeszło :sorry2:
barmanko, a węgla próbowałaś? od razu pomaga, a jak nie to rozgotuj sobie 100g ryżu na papkę i wcinaj. nie za smaczne ale pomaga

Tsarina biedna Iza Mirka! Pisz szybko czy już lepiej! Andrzej miał w swoim życiu chyba z 50 razy anginę.... A zębola gratuluję! :-)

temperatura nadal wysoka, Iza nie chce pic leków osłonowych wiec się z nią meczymy...

witamy,my tez z maja dokladnie 15, Macius broi na miare, ma 5 zabkow,siedzi i tez uzalezniony od mamy...
Witamy Ciebie i Macieja!

Confi i Madzia na xxx, ale co z m&m's? bo Moniq pewnie się byczy dalej u Rodziców... Tsarina pociesz M, który jest w żałobie po zaręczynach A.D. z D.R, a Tikanis może odsypia...
Chciałabym żeby tak było. M miał dziś ósemkę wyrywana- wczoraj go złapała... no normalnie dzieci mi chorują...

Aaaa...dziewczynki zapomniałam się pochwalić że moje dziecko zjadło dzisiaj samo hippolitka,trzymała w rączce i zjadła pół...pod moim czujnym okiem:tak::-)
No w końcu...może lepiej nam pójdzie szamanie grudek:-D:tak:
Iza tez już je je sama, Miskopty tez

reklama
Kurcze nie wiem czy się meldować czy nie bo już trzy razy wymieniałyście nieobecne i jak zwykle, tradycyjnie nikt o mnie nie pamięta :-:)-:)-(buuuuu więc się nie melduję :-p:-p:-p:-p:-p

Do góry