reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Czy ktos zna odpowiedz na pytanie-DIaczego nie moge otworzyc nasza kIasę?
ZaIoguje sie a potem nie mogę wejść na strone . Jak Boga kocham wykasuje swoje konto bo juz mnie krew zaIewa.

- moja Emi odstawia mi idento przedstawienie jak sie hrabina znudzona czuje wtedy staje na głowie by ja jakoś czyms zajac zaciekawic - i wyczaiłam ze najlepszym zadawalaczem na dzien dzisiejszy to zdalnie sterowane autko ze swiecacymi kołami starszego brata

Mamy takie autko więc skorzystam z Twojego pomysłu.

Monika tu chodzi o to by trafic w jego gusta i guściki znając zycie pewnie sie zaniedługo moja Emi znudzi nim - wiesz co jeszcze stosowałam przy synku i przy małej tez teraz to robie juz nawet nieswiadomie co jakis czas chowam coponiektóre zabawki i jak juz czuje sie mega znudzona obecnymi wyciagam schowane skarby a ta sie cieszy a w kryzysie narazie autko działa co potem nie wiem bede kombinowac aha no i jeszcze teletubis z Tomy ten z telewizorkiem działa skacze na pupie jak go widzi i słyszy
Ja też chowam zabawki i co jakis czas wymieniam .Samochodzik mu nie pasuje. Wszystko jest fajnie jak mama jest bIisko, zagaduje i trzyma na rączkach .Jak tyIko zniknę z poIa widzenia to jest płacz.Nie zawsze jednak mozna siedziec i bawic sie z dzieckiem,czasami trzeba cos zrobić w domu.

Marzenko,jak Sławek będzie jechał do mnie to daj mu Nataszkę. W drodze powrotnej wezmie Tomka. Mam nadzieje,ze zrobisz z nim porządek bo ja juz nie mam siły do tego dzieciaka.
:-D:-D:-D:-D:-D
współczuje... moja czasmi też pomrudzi i popłacze, ale raczej wtedy jak już jest zmęczona.... a TV go nie interesuje? Bo u nas jak TV leci to nie ma dziecka... staram się przy niej mało włączać telewizor, ale tak jak piszesz czasami coś trzeba w domu zrobić, a jak panna Natasza ma jakieś much w nosie to na chwilę jej włącze...

AgA, tutaj nawet nie mam amolu :zawstydzona/y:

mamstud, nocka trochę lepsza, ale żeby nie było do kibelka i tak latałam...
najlepszy czad bł wczoraj wieczorem - okazało się że nie ma wody w kibelku - w całym pionie nie było. więc biegiem latałam do kuchni, i wiaderkiem nanosiłam do wc :sorry2: dobrze że jakoś w nocy woda przyszła :-D

i ja już muszę zmykać, bo zaraz ma przyjść jakiś koleś od ubezpieczenia do skuterka (pamiętacie jak jakieś 1,5miesiąca temu mąż miał wypadek?:sorry2: no to właśnie dopiero dziś przychodzi ubezpieczyciel :szok::-D)

:-D:-D:-D:-D:-D
współczuje... moja czasmi też pomrudzi i popłacze, ale raczej wtedy jak już jest zmęczona.... a TV go nie interesuje? Bo u nas jak TV leci to nie ma dziecka... staram się przy niej mało włączać telewizor, ale tak jak piszesz czasami coś trzeba w domu zrobić, a jak panna Natasza ma jakieś much w nosie to na chwilę jej włącze...

Tv ,nie bardzo.Tomek Iubi psy i jak jest jakis w okoIicy to nie ma dziecka. U mojej mamy godzinami siedzi przy nim sunia a on wyprawia cuda.Dziecka wtedy nie ma. My nie mamy psa i nawet nie zamierzamy mieć.

reklama
witamy,my tez z maja dokladnie 15, Macius broi na miare, ma 5 zabkow,siedzi i tez uzalezniony od mamy... musze go oszukiwac, szybko wychodzic do kuchni,by nie widzial,ze drzwiami ruszam,wtedy jest ok. mama wraca do pracy 18 stycznia,wiec dopiero tata bedzie mial ubaw. no ale jakos trzeba to przejsc.uwielbia byc na raczkach lub na kolankach i zabiawiac sie razem z mama czy tata, jednak czasem trzeba cos innego zrobic w domu... wiec biore smyka w siedzonku ze soba np.do kuchni.pozdrawiamy

Do góry