reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
wpakuj go wtedy do wanny i po sprawie:-D i kup psa-zabawkę!
Kupiłam psa zabawke chrzesnicy na gwiazdkęFakt nie mogł oderwac od niego oczu.Piesek sam chodzi, pływa i ogoInie jest swietny.Nie wiadomo iIe by u nas działał-pewnie do pierwszego rzutu na podłoge.:-)
Tomus ma kryzys ósmego miesiąca- mam nadzieje,że wkrótce przejdzie.

aaaa etap Mama Mama - to troche potrwa -wyobraź sobie mój synek tylko wiecznie za mna był - wiadomo pierwszy no i syneczki zawsze mamusine tata długo był be i nawet na rece do taty nie chciał - dziewczyno myślałam że zwariuję wtedy chodzik nie co pomógł i teraz jak cos musze zrobic ,a ona sie dre to tez do chodzika i ją zabieram za soba do kuchni czy przed łazienkę -znacznie mi chodzik ułatwia pracę -nie wyobrazam sobie szorowana kibla z ciekawska Emi miedzy nogami - JUZ NIEJEDNOKROTNIE PISAŁAM ŻE TEGO OKRESU U DZIECI ROZWOJOWEGO NIENAWIDZĘ dodatkowo dziewczyny po weekendzie moje dziecko rozpuszczone i rozpieszczone jak bezpański bicz - bo jak jestrem w szkole dziadki siedza i pomagaja M i na roczkach Emilka to do pstryczka elektryczka dziadzio nauczył i musze kwitnąć pod sciana a ona gasi zapala gasi zapala. a najgorzej ze spaniem nauczyli na raczkach i teraz mam przy cycku wisielca non sstoper - a sesja za pasem czasami wysiadam i wyładowywuje nerwy na M jak przychodzi z pracy musze zacząc chodzic na jaki aerobic to mnie zrelaksuje i wytrząsne złe emocje stres i nerwy
U mnie chodzik odpada. Robi dziecku wiecej szkody niz pożytku . Mój starszak miał probIemy z bioderkami. Bardzo często chodziłam do ortopedy i widziałam duzo dzieci z probIemami stawow,krgosłupa po uzywaniu chodzika.
Mój starszak nie miał etapu ;;mama;;.-wiec dIa mnie to pierwszy raz.

bo jak jestrem w szkole dziadki siedza i pomagaja M i na roczkach Emilka to do pstryczka elektryczka dziadzio nauczył i musze kwitnąć pod sciana a ona gasi zapala gasi zapala. a najgorzej ze spaniem nauczyli na raczkach
nooo dziadkowie pod tym względem są niereformowalni! mój tata też Nataszę rozpuściłby jak dziadowski bicz! i ciągle mnie poucza co mam zrobić i jak zrbić... a jak mu kiedyś coś powiedziałam to się 2 dni nie odzywał... potem mu przeszło i powrócił do swoich nawyków.zachowuje się pedagog i pediatra w jednym!

witajcie :-)

Marzenko - no kurcze... ale z tym prądem w nocy wyszlo...:sorry2: całe szczęście nie ja ostatnia skrobałam na klawiaturze:-p.
Co do bombek - chyba jeszcze teraz kupie (po mega przecenie) z kilka pudełek plastikowych i drewnianych ozdób. Wątpię by za rok zainteresowanie choinką minęło, a tak będę miała za taniochę przygotowane ozdoby;-):-D

AgA - achhh ten marudzący Zofik. Trzymam kciuki aby szybko ta faza mineła. Co do nowej podopiecznej - może nie będzie tak źle... Może staniesz się jej najwiekszym autorytetem i będzie super - tego Ci w każdym bądź razie życzę:tak::-).

Moniko - życzenia j.w. - tylko bez tej podopiecznej;-):tak:. Kurcze - wytłumacz Tomusiowi, że Ciocia Aga kocha te jego piekne, bezłzowe oczka, no i roześmiany pyszczek:-D.

Barmanko - kolejna forumowa akcja bez wody... Biedna TY... a jak jest dzisiaj? Lepiej?:sorry2:

honda - witaj:-):-):-)

mamstud - dziękuję Ci kochana za troskę:-):-):-). Dzisiaj zauważylam już lekką poprawę u jagi - nie kaszle tak strasznie, no i nie cieknie jej z noska niczym z kranu. Takze chyba wygrywamy bitwę toczoną lekkimi środkami :happy2:

Gdzie Confi, m&m's, moniqsan, tsarina, tikanis też się dzisiaj nie meldowała... Madzia też już powinna wrócić..hmmmm

No a ja czekam na Teściową... Zapowiedziała się w niedziele, że wpadnie dziś ok. południa... Ale jeszcze jej nie ma... Najgorsze jest to, że jak już dotrze, to pewnie do 22:00 ciężko jej będzie nas opuścić :baffled::wściekła/y:

u nas tv jest za mało ciekawe ... więc odpada a psy trzymaja sie zdala od Emi - bo nie patrzy tylko łapie gdzie popadnie a z racji ze maja długie włoski -stronia od niej - no a jak ja ja mam na kolankach ucze cacy cacy - to emi raz ładnie jak mamusia kazała cacy a potem ile wlezie ATY ATY !!!:-):-):-)

dobre A TY, A TY :-D:-D:-D
dlatego ja moją uczę tylko CACY, CACY ;-):-D:-D:-D

Gdzie Confi, m&m's, moniqsan, tsarina, tikanis też się dzisiaj nie meldowała... Madzia też już powinna wrócić..hmmmm
Confi i Madzia na xxx, ale co z m&m's? bo Moniq pewnie się byczy dalej u Rodziców... Tsarina pociesz M, który jest w żałobie po zaręczynach A.D. z D.R, a Tikanis może odsypia...

reklama
a moje dziecko tv jest zafascynowane! ale to w genach ma:-D po tatusiu i dwóch dziadkach! a przy jedzeniu to już absolutnie tv nie może być włączone, bo na pewno buzi nie otworzy...

Do góry