monika1977
Fanka BB :)
Do kuchni to i ja go zabieram. Czasami muszę isc do kibeIka a trudno żebym go miaIa tam ze soba zabrac![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpakuj go wtedy do wanny i po sprawieDo kuchni to i ja go zabieram. Czasami muszę isc do kibeIka a trudno żebym go miaIa tam ze soba zabrac![]()
Kupiłam psa zabawke chrzesnicy na gwiazdkęFakt nie mogł oderwac od niego oczu.Piesek sam chodzi, pływa i ogoInie jest swietny.Nie wiadomo iIe by u nas działał-pewnie do pierwszego rzutu na podłoge.:-)wpakuj go wtedy do wanny i po sprawiei kup psa-zabawkę!
U mnie chodzik odpada. Robi dziecku wiecej szkody niz pożytku . Mój starszak miał probIemy z bioderkami. Bardzo często chodziłam do ortopedy i widziałam duzo dzieci z probIemami stawow,krgosłupa po uzywaniu chodzika.aaaa etap Mama Mama - to troche potrwa -wyobraź sobie mój synek tylko wiecznie za mna był - wiadomo pierwszy no i syneczki zawsze mamusine tata długo był be i nawet na rece do taty nie chciał - dziewczyno myślałam że zwariuję wtedy chodzik nie co pomógł i teraz jak cos musze zrobic ,a ona sie dre to tez do chodzika i ją zabieram za soba do kuchni czy przed łazienkę -znacznie mi chodzik ułatwia pracę -nie wyobrazam sobie szorowana kibla z ciekawska Emi miedzy nogami - JUZ NIEJEDNOKROTNIE PISAŁAM ŻE TEGO OKRESU U DZIECI ROZWOJOWEGO NIENAWIDZĘ dodatkowo dziewczyny po weekendzie moje dziecko rozpuszczone i rozpieszczone jak bezpański bicz - bo jak jestrem w szkole dziadki siedza i pomagaja M i na roczkach Emilka to do pstryczka elektryczka dziadzio nauczył i musze kwitnąć pod sciana a ona gasi zapala gasi zapala. a najgorzej ze spaniem nauczyli na raczkach i teraz mam przy cycku wisielca non sstoper - a sesja za pasem czasami wysiadam i wyładowywuje nerwy na M jak przychodzi z pracy musze zacząc chodzic na jaki aerobic to mnie zrelaksuje i wytrząsne złe emocje stres i nerwy
nooo dziadkowie pod tym względem są niereformowalni! mój tata też Nataszę rozpuściłby jak dziadowski bicz! i ciągle mnie poucza co mam zrobić i jak zrbić... a jak mu kiedyś coś powiedziałam to się 2 dni nie odzywał... potem mu przeszło i powrócił do swoich nawyków.zachowuje się pedagog i pediatra w jednym!bo jak jestrem w szkole dziadki siedza i pomagaja M i na roczkach Emilka to do pstryczka elektryczka dziadzio nauczył i musze kwitnąć pod sciana a ona gasi zapala gasi zapala. a najgorzej ze spaniem nauczyli na raczkach
u nas tv jest za mało ciekawe ... więc odpada a psy trzymaja sie zdala od Emi - bo nie patrzy tylko łapie gdzie popadnie a z racji ze maja długie włoski -stronia od niej - no a jak ja ja mam na kolankach ucze cacy cacy - to emi raz ładnie jak mamusia kazała cacy a potem ile wlezie ATY ATY !!!:-):-):-)
Confi i Madzia na xxx, ale co z m&m's? bo Moniq pewnie się byczy dalej u Rodziców... Tsarina pociesz M, który jest w żałobie po zaręczynach A.D. z D.R, a Tikanis może odsypia...Gdzie Confi, m&m's, moniqsan, tsarina, tikanis też się dzisiaj nie meldowała... Madzia też już powinna wrócić..hmmmm