reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

nas też troszke zasypało delikatnie mówiąc :baffled: i strach się z domu ruszać co by tak w zaspe nie wpaść i będę siedziec w domu a mieliśmy do teściowej na obiad jechać :-(a kluseczek zazdroszczę :tak: smacznego
jestem już jakieś 3godz u rodziców i muszę powiedzieć że na drogach tragedia , ale dla tych klusek warto było się przemęczyć :-pna dziś odstawiam dietę i idę po dokładkę :zawstydzona/y:
Jestem.
Maja się dziś źle czuła w nocy i w sumie efekt taki że zasnęłyśmy dopiero o 4!!!! a ja jeszcze popsztykalam się z M.
Boże. Ale będę wieczorem z zielonym.
o co się pokłóciliście ??? co się dzieje ??? No tak zamiast odpoczywać to z zielonym na bb :shocked2::sorry2:

reklama
Jesteemmna chwilke....przerwa w sprzataniu:tak: dziecko śpi po wielkiej aferze...Ona ma chyba ADHD:baffled:;-)

AgA....:-Dpodoba misie bardzo stwierdzenie "czarny kleszcz"...ja tam osobiście do księży nic nie mam,nawet mamy jednego znajomego....ale czasem jak się ich słucha to:no::wściekła/y: Ładnieee.... z byłym na gg...ja rok temu pisałam na NK ale to niebezpieczne...wspomnienia wróciły i tak dziwnie było:tak:;-)

Paula....ale padake macie z tą wodą:no:masakra....dzwoń i rządaj zeby przyjechali,masz małe dzieci i takie prawo:tak:

Mamstud.....ciesze sie że Gabrysia ładnie je i Ty odetchnęłaś troszke:tak:...no i super że w pracy coraz lepiej:tak:
Ja chyba się zamelduje na AA...pisze chyba bo P coś mnie podłapuje dzisiaj:-D:-D:-D i nie wiem o co kaman..:-D:-D:-D

Malinko.....jednak coś z kolankiem...już naprawił:tak::baffled:....śmiej się,śmiej.....jak ma czas na siłownie toteż w domku niech się poudziela:tak:

Kasia1208.....och wiesz barrdddzzoooo dobrze mi z tą moją mamą...naczekała się troszke na tą pierwszą wnusie:tak:

U nas taki syf że :szok: śniegu pełno a najgorsze jest to że wszystko się topi:no:

Dziekujemy wszystkim kochanym cioteczkom za życzenia...muuuuaaaaa:-)

roxy, mamstud, malinka, - kobitki dzwonilam juz chyba ze 4 razy i mowia ze wszyscy sa na wyjazdach... i jak ktos szybciej wroci to mi go podesla... ale juz jest 14.30 a oni do 18.00 tylko robia a jutro niedziela.... wiec nie licze na cud... a dzwonie juz od 9.40 rano bo wtedy kapnelam sie ze nie ma jak wlaczylam pralke a ona nie pociagnela wody...oj ta zima...
współczuję Paula, całe szczęście zima nie trwa cały rok :sorry2:

Dzi-eń Do-bry! To my...

u nas świat sie przewrócił... Iza samodzielnie usiadła, i tak cały wczorajszy dzień siadała, a dziś nie potrafi. Wczoraj upiekłam ciasto i wymyślamy z mężem dla niego nazwę, moje propozycje to gniotek i poświątecznik, on podał Czarne Wzgórze Mordoru i Uruk-hai. Ciasto jest mocno truflowe, mocno kawowe i mocno poświateczne bo wpakowałam w niego wszystkie czekoladowe ozdoby choinkowe z zeszłego roku...i jest pyyyyszne... wiem, dieta dietą, ale dziś mi wszystko wolno! Więc wieczorem się zgłaszam na AA...

mamstud jak ja tęskniłam do Ciebie... na xxx mam dla Ciebie modową propozycję, zgódź się...

czy jest to mozliwe zeby dziecko nie umialo pic ze smoczka jak wyszly zeby ??
xavko zalapal picie ze smoczka zawsze dostaje butelke na noc do czasu jak nie mial zabkow pil normalnie a jak juz je ma to nie umie. wiec zamienilam na dziubek i mu lepiej szlo.

bedąc mamą największego zębuszka na forum powiem Ci, że tak. Jeżeli masz miękki smoczek w butelkach, to zabki bardzo przeszkadzają, bo dziecko go zagryza. Xavek (mogę tak pisać?) cieszy się z nowych nabytków, więc się nimi posługuje, ale jeszcze nie umiejętnie, skoro z dziubka pije, to znaczy, że musisz mu dać albo twardszy smoczek albo wogóle zrezygnować z smoczków, a w wieku Xavka to chyba nawet lepiej, nie?

A i nie pochwaliłam Izy Mirki, że w nocy pije tylko herbatkę już! Jakoś tak niechcący to wyszło, dałam jej pić herbatkę zanim butelka była gotowa i usneła. Co prawda mleko się zmarnowało, ale warto było. I już 3 noce tak!

a dziś w nocy, jak kładliśmy się z mężem spać Iza spała w łóżeczku, a rano jak się obudziliśmy, to spała z nami i żadne z nas nie pamieta kto ją do łóżka przyniósł... a Iza nie chce powiedzieć:cool::cool2::cool::cool2:

czesc

kornasia-ja to do 1000 posta bede pisac chyba 10 lat:-D karmienie to tez dla mnie wielka wygoda,no ale kiedys trzeba skonczyc.

o barmanka tez wrocila jak po chrzcinach??

co do rad BOHACIEFKI to nieraz zazdroszcze ze umie tak poradzic a ja ?hm:no:

buzki dla NADII

mamstud -fajnie ze gabi zostaje bez problemu z niania ,ty w pracy a nie caly czas w domku

tsarina -to jednak tak moze byc i mysle ze smoczki wyciepne i na te dziubki przejdzie xavko.

fajnie ze iza pije herbatke moj to w ostatecznosci ale nie w nocy to ino cyc

bardzo ciekawe jak sie znalazla w waszym lozku .....

Witajcie Kochane!!!

Nadusiu i Roxy - Wszystkiego najlepszego dla WAS!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

a tu torcik dla Nadusi:

xarlte.jpg

Tsarino - koniecznie podaj przepis na to ciasto, bo mi język do tyłka uciekł...:baffled::baffled::baffled::szok::-D

Mamstud - witaj spracowana Kobieto. Pierwszy dzien po tak dlugiej przerwie rzeczywiście nie jest lightowy, ale jak widac poradziłaś sobie bardzo szybciutko. Brawa dla Gaby!!! Kochana Perełka - wie jak Mamusi pomóc w tym trudnym okresie:tak::-)
Zdrówka Kochana Ci zyczę:tak::-)

Malinko - ja też Ci polecam SE - C902 jest taki troszkę męski (zresztą pozostale modele tez) - ale to naprawde dobra marka - i ja do tej pory byłam z niej zadowolona (zachciało mi się teraz zmiany na cos "delikatniejszego", wiec wzielam Samsunga, ale gdybym go nie wybrala - to pewnie C902 byłby mój)

Marzenko - ja też nadrabiam zaległosci filmowe - ostatnio oglądałam Galerianki, 2012, Surogatów, Sekretne okno - suuuuuuper:tak::-):-):-)

A co do nas - Jaga dalej na syropku; krostki zanikają - wiec prawie w
porzadku (pokaszluje czasami), za to mnie rozkłada choróbsko na łopatki.... Walcze łagodnymi środkami - mam nadzieje, ze sie dalej nic nie rozwinie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry