reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

wow, ale fajnie, dodałam do ulubionych :tak:

dzięki Aga :tak:a Ciebie co rozkłada przeziębienie ???? no to czas na setkę wódeczki i pod kołderkę, rozgrzeje, "zabije" bakterie i po chorobie :-D:-D:-D
melduję się z piweczkiem i wineczkiem :-ppół na pół w mega szklanie, a co jutro niedziela :sorry2: tylko martwię się jak pójdę na dymka bo balkon mam zasypany i co odśnieżam to napada :sorry2:nie skończę palić a już nie wiem jak wejść do domu żeby nie nanosić śniegu :sorry2:
piwo z winkiem niezła kombinacja
to wiesz co lepiej dzisiaj daj sobie spokuj z palenie :-D będziesz balkon odsnierzać przeeeeestań :-p

reklama
i dzisiaj zamierzam walczyć z tym moim urwiskiem zobaczymy ile dzisiaj będzie płakał :sorry2:
Fisiek wczoraj płakał godzinę a M usną ten to też potrafi mnie z równowagi wyprowadzić :no: zero wsparcia :wściekła/y:
trzymam kciuki- to bardzo dobry sposób :tak::tak::tak: tylko bądź konsekwentna bo wiesz jak się złamiesz to cała praca na nic :baffled:
idąc po piwo do lodówki przemyślalam to, i co najwyżej sama pójdę!! a co!!!!! choler jeden!!!
boże no tak miło byłoby wyjść na godzinkę wypić drinka, pogadać z ludźmi i wrócić do domu. Przecież nie musielibyśmy siedzieć długo jak byśmy nie chcieli.
ja bym poszła sama, no daj spokój ile można żyć bez ludzi, idź idź !!!!

Wiem co masz na myśli!! mój też zawsze śpi, nawet jak Maja leży tuż obok niego i płacze to cytuję "on nie słyszy". :cool::cool::cool:
mój też nigdy nie słyszy ale ja mam sposób- tłukę go z łokcia po plecach i jak się przebudzi to ja udaję że śpie i wtedy on wstaje ;-):cool2:
piwo z winkiem niezła kombinacja
to wiesz co lepiej dzisiaj daj sobie spokuj z palenie :-D będziesz balkon odsnierzać przeeeeestań :-p
nie no ja bez fajki to jak bez powietrza :sorry2:
:-D:-D:-D:-D:-D hi hi hi
ja jeśli sama pójdę na tą impresskę to też zamieżam sobie zapalić!!! a co!!!!!!
a zapal pewnie :-D:-D:-D
a co...
powiem wam tak w sekrecie że ja też na imprezkach potrafie zapalic tylko ciiiiii
osz Ty :no::no: zaraz się okaże, że połowa to palące :blink::blink::blink:

reklama
Do góry