reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziękujemy za życzenia.
Boże Mmatysia ależ miałaś noc :szok::szok::szok:współczuję bardzo !!!! Dużo zdrówka do Fifiego no i sił dla Ciebie :sorry2:

mamomatysia - My czujemy się dobrze. Nie wyłazimy z domku. Ograniczam dostęp mojej Sis i jej M do nas (chociaz jego jelitówka mogłaby się na mnie przenieść)

Ale moja droga - jak przeczytalam co Twój M wyprawia... to normalnie ścięło mnie z nóg - SZOK - toż to robot nie czlowiek:szok:!!! Życzę Ci wytrwałości i mega dużego pokładu sił, no i oby Fifi spasował troszeczkę.

a tu taki torcik dla Ciebie - brakuje na nim członu - "mama-"
xojiqf.jpg

to tak na poprawę humorku :tak::-):-):-):-)
Dziękuję kochane:happy2:.
Aga-Piękny torcik:-):-):-)
W tym wszystkim jest jedna dobra rzecz,schudłam 3 kg.Dzisiaj sie zważyłam i nie mogłam uwierzyć:szok::szok::szok:(przepraszam mamusie za ta dygresję:sorry2:).

reklama
Kochane mam pytanko- muszę wymienić telefon bo kończy mi się umowa ale kompletnie nie wiem na jaki :sorry2: możecie coś polecić ???

Uciekam do pracy, pod czytam wieczorkiem :blink:

Aga km, brakuje sIowa mama aIe za to jest fifi. Postac z bajki ma wIasnie tak na imię.Fakt nie jest to chIopiec fifi aIe smiesznie się zIożyIo- fifi i matysia.

MaIinko, Tomuś spaI od 20.30 do 9 rano . ObudziI sie o 4 na butIe. DostaI 150 wody +jedna Iyzka mIeka-wypiI 70 i padI.

My dzisiaj poszliśmy spać o czwartej bo Filip miał atak siniał cały a do tego jeszcze zaczął wymiotować.Poszły trzy komplety pościeli w naszym łóżku i dwa w jego.
Ręce mi juz opadają.Lekarka po wczorajszym badaniu stwierdziła,że gardło ma czyste tylko jest zasmarkany.No ale z czego ten kaszel:szok::szok::szok: a akurat z nosa ani kropla kataru nie wypływa.Nawet jak porządnie zalejemy nochal to nie jesteśmy w stanie niczego odciągnąć.
Mmatysia, zmień ta Iekarke bo ona coś nie haIo jest.Mój starszak kiedyś tak wymiotowaI bez oznak choroby. Nie pamietam o co chodziIo aIe spróbuje sobie przypomniec.

Witam się i ja - śpioch nr jeden. Wcale nie wstałam teraz (tylko o 10:30), zrobiłam szybkie śnadanko (jajka z majonezem i szczypiorkiem - miłość mojego dzieciństwa), wyprawiłam M na rehabilitację, potem ma pojechać do firmy na jakieś przymiarki do nowych garniturów, rozliczyć delegacje ... a to znaczy że wrócą do domu nie wcześniej niż 14-14:30 :cool2: (mam tylko nadzieję że Lili nie zgłodnieje i nie będzie robiła mu awantury o cyca) :sorry2:
Czyli mam czas dla siebie .... gdyby nie nauka, to pewnie bym coś fajnego sobie wymyśliła ... a tak :hmm:

Tikanis, pewnie że wszystkie Cię tu pamiętamy :tak: Szkoda że Kubuś dalej taki niespały :-(

Agakm to super że u was coraz lepiej. Niech się Jagodziance jak najszybciej polepszy. Dobrze że nie rozwinęła się z tego jakaś cholera. Teraz już będzie dobrze :tak:
A ten kolega to i tak dobrze z Tobą ma :tak:

Mmatysia .... :baffled: Nocki nie zazdroszczę ... Biedna jesteś z tym duszeniem się Fifka. On się na pewno męczy a wy razem z nim :-(

Malinko, ja też dziś o 6 rano czułam te dwa piwka :sorry2: ale o 10 już było dobrze :tak:

A teraz najlepsze życzenia dla Nataszki i Gucia - bądźcie zdrowe, radosne i szczęścliwe. Odkrywajcie świat i bądźcie pociechą dla rodziców każdego dnia :tak:

czesc wam ,ja juz wrocilam z polski ,bylo fajnie .

wszystkiego dobrego w nowym roku !!!!!!

jak tam po swietach ???

czy moge poprosic o streszczenie ponad 200 stron od swiat:zawstydzona/y:po nie ogarne.

dla osmiomiesieczniakow duzo buziolkow ,dla mamus przespanych nocek.jak to leci 8 miesiac juz ,amelcia i alicja lada dzien 9 miechow.....

teraz sie pochwale ,xavko ma juz 3 zebolki,na nozki chce stawac ale sam usiasc nie umie ,ani raczkowac,tez sie budzi w nocy na cyca tekze same nie jestescie.

pozdrawiam was wszystkie !!!

niedługo wybieramy się na basen do Aquaparku...:tak:

Confi musimy swoje @ wyregulowac zeby miec w jednym terminie :-D
Chociaz ja z @ basen zaliczylam nie bylo źle;-) Czekam na znak...., koniecznie pisz kiedy mozemy ruszac
No i moze pojedziemy w 3 .....tzn ja, M. i Zofik własnym autkiem:tak:
A Damis....- Gratulacje....superowy chłopak...możesz byc dumna:tak:

No i ja sie pochwale bum-em w 3 dni !!!! Zosia krzyczy "mamamamma", raczkuje, prawie siedzi i wylazł jej 1 zabek i przespała cała noc (raz):baffled: ale to zawsze cos....:dry:

Wczoraj 12 h w pracy wiec dzis qpa roboty......nadrobie Was za chwilke....

Spóźnione 100 lat dla Filipka
Wszystkiego Najlepszego dla Nataszy i Gucia
Duuuużo zdrówka i usmiechu

witam:) prosze o rade mam używającyh butelek Canpol Balonik,otóz nie wiem jaki smoczek bardziej nadaje sie do mleka z kaszka,troszke zageszczone,czy trójprzpeływowy bedzie lepszy czy ten typowo do kaszki z krzyżykiem? czy z tego z krzyżykiem lepiej leci niz z trojprzpeływowego?synek ma prawie 9 m,dziekuje za rady

reklama
witam:) prosze o rade mam używającyh butelek Canpol Balonik,otóz nie wiem jaki smoczek bardziej nadaje sie do mleka z kaszka,troszke zageszczone,czy trójprzpeływowy bedzie lepszy czy ten typowo do kaszki z krzyżykiem? czy z tego z krzyżykiem lepiej leci niz z trojprzpeływowego?synek ma prawie 9 m,dziekuje za rady
Niestety nie pomoge. Nie uzywam takich buteIek.

Do góry