reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam się i ja - śpioch nr jeden. Wcale nie wstałam teraz (tylko o 10:30), zrobiłam szybkie śnadanko (jajka z majonezem i szczypiorkiem - miłość mojego dzieciństwa), wyprawiłam M na rehabilitację, potem ma pojechać do firmy na jakieś przymiarki do nowych garniturów, rozliczyć delegacje ... a to znaczy że wrócą do domu nie wcześniej niż 14-14:30 :cool2: (mam tylko nadzieję że Lili nie zgłodnieje i nie będzie robiła mu awantury o cyca) :sorry2:
Czyli mam czas dla siebie .... gdyby nie nauka, to pewnie bym coś fajnego sobie wymyśliła ... a tak :hmm:
[/QUOTE]

Moniqsan, Twój M to cudo nie facet:szok:. Mój mając tyIe rzeczy do zrobienia nie zabraIby ze soba dziecka:baffled::no:.

reklama
Witaminek, wesołych minek, ciekawskich rączek, smakowitych przekąsek, mnóstwo zabawy i uciechy z taty i mamy dla 8-miesięcznaków:
Nataszy i Gustawa oraz (ciut spóźnione) Xavera

nieistety podczytam Was Babole Moje dopiero może w nadchodzący weekend - papiery łypią na mnie groźnie, stos ich rośnie:-( i zaległości księgowe też wiec trzymajcie kciukasy za moją wenę i wytrwałość oby mało słomianą.

Confi - no patrz... przez ten wczesniej zapodany filmik... nie odpisałam na "a bu" - wstyd mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Ale... od dzisiejszego poranka i ja szkolę Jadźkę w "a bu", " a bum", "buuum" .. Ale póki co wychodzi nam "a prrrrrr" :-D:-D:-D
Naprawdę Damiś w lot pojmuje nowe umięjętności i słowa:tak::-):-):-) Brawa dla WAS!!!

Bohaciefko - spokojnie... na szczescie nie ma teraz takiej weny jaka była wczesniej - wiec na spokojnie można wszystko przejrzeć.

Martalis - witaj Kochana po Nowym Roku - Tobie również (i Twoim bliskim) Wszystkiego Najlepszego na ten Rok!!!

AgA - brawa dla Zofika - zdolna Dziewczynka!!!
Moja Jaga nie chce zawołać "mama" - jak płacze to wyja "mamammamamama" - ale jakos nie podciągam to pod swiadome "mama". Za to mamy na koncie "tata", "baba" i "dada"

wszystkiego najlepszego dla malinki i gustawa!!! muaaaa*****

Aga, Moniq, bohaciefka, tsarina, Aguś, Kasieńko, Malinko, Roxy, Moniko,Mmatysia - bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia!!! Dla każdej wielkie muaaa***

Malinko - ja niedawno zakupiłam telefon - nokia 6220 Nokia Poland - Nokia 6220 classic - Strona główna i jestem bardzo zadowolona:tak: mi żadne cuda nie są potrzebne, ale ten telefonik bardzo mi spasował i ma niezły aparat!

No i ja sie pochwale bum-em w 3 dni !!!! Zosia krzyczy "mamamamma", raczkuje, prawie siedzi i wylazł jej 1 zabek i przespała cała noc (raz):baffled: ale to zawsze cos....:dry:

To ci dopiero :-)
U nas też byl taki jeden czas, że siadła, zaczęła czworakowac i do tego ząb .... ale aż tak :shocked2: Gratulacje dla dzielnej dziewczynki! :tak: Szczególnie tej całej nocy śpiącej :-p i niech podtrzymuje nowy zwyczaj :tak:

Moniqsan, Twój M to cudo nie facet:szok:. Mój mając tyIe rzeczy do zrobienia nie zabraIby ze soba dziecka:baffled::no:.

Ciiiicho :cool: Nie krzycz tak, bo jeszcze usłyszy i będzie się domagał nie wiadomo czego.
A tak serio to fakt, on jest super tatą, w ogóle fajny jest, ale rogi też potrafi pokazać, tekże ... nigdy nie jest idealnie :rolleyes2:

A w ogóle to jeszcze nie wrócili :confused:
No i teraz to Lili na pewno jest już głodna :baffled: A ja im dałam tylko herbatkę w niekapku z którego ona i tak nie chce pić :no2: więc bryndza. Skontaktować się nie mogę bo nie odbiera tel.... Oczywiście mam non stop przed oczyma wizję rozdartego wygłodniałego dziecka. Brrrrr

Uffff, dodzwoniłam się :tak:
Cytuję męża (mówił szybko bo nie miał czasu na opowiadanie):
"ona nie chce do mamy, chce załatwiać z tatą wszystkie sprawy" :baffled:
"poznaje nowych wujków, do wszystkich się uśmiecha" :-)

Czyli idę sobie zrobić na spokojnie herbatkę :cool2:

Uffff, dodzwoniłam się :tak:
Cytuję męża (mówił szybko bo nie miał czasu na opowiadanie):
"ona nie chce do mamy, chce załatwiać z tatą wszystkie sprawy" :baffled:
"poznaje nowych wujków, do wszystkich się uśmiecha" :-)

Czyli idę sobie zrobić na spokojnie herbatkę :cool2:
mój już by sie darI z gIodu.

reklama
mój już by sie darI z gIodu.

No bo Lilianka taki jadek jak widać :unsure:
Chociaż jak jest pożądnie głodna to niczym się nie da jej uspokoić (dlatego się tak bałam). No, ale chyba atrakcje wzięły górę nad głodem :yes:
Na szczęście w samochodzie zawsze śpi, więc droga powrotna będzie spokojna (a już wracają)

No i w ogóle zapomniałam was poinformować, że jedziemy dziś do Radomia, także nie będzie mnie około 3 dni. Mam nadzieję że będziecie tęsknić :confused:

Do góry