reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ty też palisz ??? no widzisz nie wiedziałam :sorry2:
Pale,niestety....miesiac temu próbowałam rzucić,nie paliłam tydzień i myslałam że nerwicy dostane:no: Od jutra biore tabex..zobaczymy moze się uda:sorry2:
no ja bym nie podawała herbatki czy wody z uwagi na cukier... ale nie każde dziecko lubi wodę... mój lubi ;-)

jezu mąż je tosty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:aż mi ślinka cieknie :szok::eek::errr::oo::oo2:ale dam rade...
idę pod prysznic bo już serio klawiatury nie widzę... :hmm::hmm::hmm::ninja2::ninja2::ninja2:ale wrócę:-D:evil:
Ja mam taką herbatke bez cukru...fakt jest gorzka i nie dobra w smaku...ale kto to wie co w niej faktycznie siedzi:sorry2:
moze ona ma taka potrzebe jedzenia... wiesz moze to jakis etap szybkiego wzrostu...wiesz nasze dzieciaczki sa teraz bardziej aktywne i wiecej zjadaja...wiec mysle ze nie powinnas sie tym martwic tylko zrobic jej wiecej jedzenia na jeden raz np. z 200 na 240ml...moze wtedy bedzie spala wiecej;-)
Może faktycznie....nie mam pojęcia. Ja jej robie zawsze 200ml mleczka i zostawia przeważnie z 10ml:sorry2:

reklama
wróciłam zrobiłam dwie długości wanny ( a raczej brodzika) i wcale lepiej klawiatury nie widzę :oo::oo::oo::elvis:
Jestem ,jestem i chetnie pójde.
no teraz to już za późno :-p
Dziękuję M czuje sie dobrze.Juz 3 dni po operacji pracował i sprzedał trzy samochody:baffled: no ale na głupotę ie ma rady:no::no::no:.Je generalnie wszystko prócz rzeczy kapustnych (z wiadomych względów:sorry2:) no i nie smażone(co nam wszystkim wyjdzie na dobre:-)) żadnego alkoholu i słodyczy;-)
co??? już do pracy:szok::szok::szok: wow dobry jest :no::no::no:

reklama
dobra,
dzwoniłam do Joli.
U niej ok. To znaczy z dziewczynkami sytuacja bez zmian, i dlatego ie nie udziela. Znaczy ma mało czasu, i Przemek teraz jest w domu więc spedzają razem czas. I ma górę prasowania. To jej słowa.
Dziewczynki dają jej w kość, słychać to bylo po jej głosie. :-:)-:)-(

Do góry