malinka009
Fanka BB :)
A Mamstud pisała coś jak w pracy ??? Bo dziś się chyba nie odzywała ??? No i co z Jolą ?? M&m`s miała chyba do niej pisać ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmmm no to fakt, dziwne... a próbowałaś oszukać wodą ???No właśnie moja też tak samo w dzień wcina jak Twój i do tej pory nie budziła sie w nocy....a od jakiegoś tygodnia budzi sie i je,dlatego troche mnie to zastanawia
Hmmmm no to fakt, dziwne... a próbowałaś oszukać wodą ???
Wcieło mi postaHmmmm no to fakt, dziwne... a próbowałaś oszukać wodą ???
Ty też palisz ??? no widzisz nie wiedziałamTeż ide zapalić;-)
no ja bym nie podawała herbatki czy wody z uwagi na cukier... ale nie każde dziecko lubi wodę... mój lubi ;-)Ostatnio oglądałam jakiś program i babka mówiła żeby oszukiwać wodą (ale absolutnie niesłodzoną), dziecko przestaje się budzić bo koduje sobie że nie dostanie nic dobrego
Jestem ,jestem i chetnie pójde.Ale puchy idę na dymka, szkoda że Moni nie ma, poszła by ze mną ;-)
Dziękuję M czuje sie dobrze.Juz 3 dni po operacji pracował i sprzedał trzy samochody no ale na głupotę ie ma rady.Je generalnie wszystko prócz rzeczy kapustnych (z wiadomych względów) no i nie smażone(co nam wszystkim wyjdzie na dobre:-)) żadnego alkoholu i słodyczy;-)Faaaaajnie Ci, też bym tak chciała (szukać teraz ubrań letnich na jakiś zagramaniczny wyjazd)
A jak się M czuje? Co je?
Dziękuję M czuje sie dobrze.Juz 3 dni po operacji pracował i sprzedał trzy samochody no ale na głupotę ie ma rady.Je generalnie wszystko prócz rzeczy kapustnych (z wiadomych względów) no i nie smażone(co nam wszystkim wyjdzie na dobre:-)) żadnego alkoholu i słodyczy;-)