reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moniko - biedny Tomuś... tatuś też, bo pewnie nieźle mu sie dostało (i bardzo dobrze!!! moze teraz bedzie wiecej uczulony na ruchy Synka i to co może się stać ). Cieszę sie, że wszystko dobrze się skończyło.

patusiu - ależ Twoja córeczka jest sliczniutka. Naprawdę - Laleczka:tak::-):-):-)

m&m's - mi się podoba czarne futerko (moja Sis ma szare). Jednak ja bym się na nie nie pokusiła:sorry2: - wiem, że takie rzeczy pasują TYLKO chudzielcom - mnie by pogrubiło o przynajmniej 5 kg, a moj biust...to juz w ogole... wygladalabym śmiesznie i niesmacznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
No, ogarenęłam co nieco hacjendę, M poszedł z Lilią do sypialni i się zamknęli :sorry2:

Confi, wpółczuję tych bolesnych @ Mnie zawsze coś tam pobolewało, ale nie mogę narzekać. Nad ranem rwało a ok południa już było po sprawie.
Natomiast wszystkie źródła mówią, że miesiączki po porodzie są zwykle bardziej obfite ale jednocześnie dużo mniej albo w ogóle bezbolesne :huh: Ja swojej obecnej (pierwszej po porodzie) w ogóle nie odczułam.

Natomiast M faktycznie, jest luzakiem, ale w ogóle on z wieloma sprawami nie ma problemu. To w sumie fajne jest :zawstydzona/y::-p

Aha, już wiem, Lilia uśpiona. Podobno siedziała i chwiała się ze zmęczenia, kiedy włożył jej smoka padła na twarz i zasnęla od razu :-D

Kasiu, Filipku, buziaki dla WAS!

I jeszcze spóźnione życzenia dla Majuni i jej mamy (m&m's - mua) oraz Malgoss i jej Szymonka (wczoraj cały dzień miałam napisać i w końcu zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... biję się w pierś)

I ja się witam:-).
juz po pracy, papiery do kontroli w trakcie dopracowania detali (PIP:-(), Gosia smacznie śpi, Gaba po zajęciach matematycznych z mamuską (piszemy cyfry i liczenia a jutro coś z literek i rebusy - tak ok 35min). Teraz Gaba ogląda bajkę a ja klikam:-). Pomidorówka w garze;-) więc chwila spokoju dla matki;-). Potem obiadek i śmigamy na balet (oczywiście Gaba:-p) a my z Gosią w tym zcasie spacerek po mieście.
Monika - dobrze, ze tylko strach miał duże oczy;-). Upadków prosto na rączki jak u kociaków;-) i bez kontuzji, jedynie z łezką do otarcia.
Aga km - trzymajcie się dzielnie dziewczynki i wytrwale walczcie z wirusami, zwycięskiej bitwy:tak:.
Confi - ja też mam obfite i bolesne@. Wcześniej tak nie było tylko teraz po porodzie Małgosi. Jak dostałąm pierwszą to wzywałam męża bo myślałam, zę zemdleję:-(. Mija gin podczas ostatniego usg zauważyła, ze mam bardzo grubą sluzówkę macicy i spytała czy mam obfite@. zaproponowała tabletki aby wyregulować to i nie doprowadzić do anemii. A masz polipy szyjki albo zaburzenia hormonalne? Ciepło ściskam:tak:.

Witajcie.
Chciałabym nieśmiało zapytac czy znalazłoby sie u Was miejsce dla jeszcze jednej mamy majowego chłopca? Kidys dawno temu, w ciazy, sie tu zalogowalam a potem zapomnialam o tym forum.:zawstydzona/y: Dzis je odnalazlam i gdybyscie nie mialy nic przeciwko - chetnie bym do Was dołączyła:tak:

Witajcie.
Chciałabym nieśmiało zapytac czy znalazłoby sie u Was miejsce dla jeszcze jednej mamy majowego chłopca? Kidys dawno temu, w ciazy, sie tu zalogowalam a potem zapomnialam o tym forum.:zawstydzona/y: Dzis je odnalazlam i gdybyscie nie mialy nic przeciwko - chetnie bym do Was dołączyła:tak:

Nie ma probIemu, wpadaj na nasze pogaduchy.

Dziewczynki ,dziekuje za miIe sIowa. Buziak dIa was.

Witaj Serendipity:-):-):-)

zapraszam do częstego udzielania się na naszym forum (największa aktywność z rana i wieczorem). Z pewnością znajdziesz tu wiele cennych rad, licze też na jakieś nowe spostrzeżenia i uwagi.

napisz nam coś o sobie i swoim Synku.

reklama
Witajcie.
Hej witaj...zapraszamy:-) Napisz nam coś o sobie;-)

Kobiety,gdzie Was wywiało:confused::confused::confused: Jest tu ktoś:confused:

Do góry