reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
I ja sie witam :-),

wczoraj nie dałam rady usiąść przy kompie - zaczęło mnie choróbsko rozbierac - i Obie z Jagą leżałysmy w łózku i się wygrzewałyśmy. Wolałabym uniknać lekarza:sorry2:.
Jadze (po kłótni z M) - nie podalam antybiotyku. Wybrałam mniejsze zło - czyli Nurofen. Jeżeli dzisiaj byłoby z nią gorzej - to wtedy obiecałam M, że sięgnę po Augmentin. Ale jest całkiem dobrze, wiec chyba się obejdziemy (w sumie to niepotrzebnie wybrałam tą receptę... jakies 50 zł postoi sobie do 2011 r.)

A teraz powoli zaczne nadrabiać Waszą wczorajszą wene :-):-p

Kasiu i Filipku - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Oby nadal Wasze zycie było takie spokojne, milusie i bezproblemowe!!!

ja również się witam...noc fatalna. Zalało mnie kilka razy...muszę czym prędziej zrobić coś z moją gospodarka hormonalna bo zwariuję od tym obfitych i mega bolesnych @ :dry:

Moniqsan fajnie masz mając takiego luźnego męża...mój w ogóle nie chce słyszeć o seksie podczas @ ...niby normalka ,ale czasem taaaak ma się ochotę ...:sorry2:

Kasiu i Filipku wszystkiego naj, naj, naj od Cioci Confi i Damisia

2w6w7ba.jpg

spadam zrobić sobie jakieś śniadanko bo bez śniadanka nie dam rady utrzymać się wieczorem bez kolacji ;-)

Dzień dobry dziewczynki wczoraj jakoś byłam zmęczona i już nie siadałam do kompa, ale już was poczytałam , jak miło że o nas pamiętacie ja zapomniałam otwieram a tu życzonka dla nas wielki BUZIAK muaaaaaa.
A co do tego wstawania u nas ciągle nawet jak siedzi u mnie na kolanach to się wspina po mnie , jak leżymy w łóżku to się wspina po ścianie i po mnie a przy tym wiecznie robi przysiady i tak bez końca jedynie na środku pokoju niczego się nie chwyci ale wtedy koniecznie chce raczkować i pada na brzuch staje na głowie i się wścieka:sorry2:

Wszystkiego Dobrego dla Filipka,buziak:-):-):-)

Witajcie....jejuuu jaka noc....moje dziecko przerzuciło sie na nocne jedzenie:baffled: tak jak jadła zawsze o 22 i spała do rana ...to od paru dni karmienie o 1:00 ora zo 5:00-6:00:baffled::baffled::baffled: o co kaman:confused:
Ale za to spałyśmy do 10:))

Monika....super ze z Tomeczkiem wszystko w porzadku...szybko zapomnicie o całym zdarzeniu,On to juz nie pamieta:tak:

Moniqsan...ładnie,ładnie:-D;-) nam tez czasem zdarzaja sie takie spontany podczas@:tak:

Confi...ja zawsze małam mega bolesne@.... po porodzie za to naewt nie wiem kiedy dostaje ale za to są obfitsze:tak:

reklama
ojjj, no bo to by ł taki spontan ... nie wiem, może jego to jara ? Bo w sumie faktycznie bardzo często w czasie @ się zdarzało :sorry2:
Że niby coś w stylu - zakazany owoc lepiej smakuje

Ale niektórym panom (zresztą chyba więcej tych co przeszkód nie widzą) ten czas to nie pzreszkadza ino bardziej my mamy opory:-p.

No to ja nie mam, a mojemu nie przeszkadza ... Zwyrodnialce :-D

Kochane- jak to mawia mój M - prawdziwy Marynarz i po morzu czerwonym popłynie ;-):tak::-D:-D:-D
Czyli z Pana K to Kapitan jak się patrzy ;-)

wiedzialam że kogoś jeszcze nie ma, gdzie się podziala aga_k_m??!!

Kochana jestes:***

Do góry