reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No a ja mam stresa. Godzine temu Tomek spadI SIawkowi z foteIa.UderzyI gIowa o podIoge.PIakaI 40 minut. Teraz sie juz uspokoiI aIe mnie ciagIe nerwy trzęsą .Noc mam z gIowy.

Oj Moniu, współczuję nerwów i Tomusiowi bólu i strachu, bo na pewno się bidulek przestraszył :-(
Na pewno nic się nie stało. Jutro o tym zapomni. Ale oczywiście obserwujcie go

reklama
moniu glowa do gory. Napewno nic Tomciowi sie nie stalo. A co do tego ze maz nie uwazal, to chyba nie powinnas denerwpwac sie na niego. Niestety osoba ktore bacznie pilnuja dzieci tez sie zdaza ze dzieci upadaja itp. Zobaczysz nic sie nie stalo, ale oczywiscie obserwuj a na meza nie denerwuj sie az tak bardzo. Buziaczki dla Was

oj Moniu bidulek ale nie martw sie przejdzie mu
Moniq oczywiście że jest w tym prawda i gdyby w nasyzm przypadku to bylo możliwe to pewnie też bym odstawiała Kamilka od mebli ale u nas to jest priorytet i musiałabym raczkować razem z nim albo być non stop schylona żeby go odciągać i tak wystarczy że za nim chodze żeby nie upadł oczywiście też nie jest tak że dziecko pół dnia stoi przy łóżeczku czy meblach stanie i zaraz siada i tak wstaje i siada
Jeśli masz możliwość oduczyć Lile to bardzo dobrze u nas niestety już za późno

reklama
a ja tam nie wierzę że to jest take szkodliwe. Że dziecko trenuje sobie tylko górne partie ciala. Po prostu nie chce mi sie wierzyć. Widzę co i jak Maja robi i widzę że wzmacnia tym wmięśnie górnej i dolnej cześci ciała. I nawet gdybym wiedziała to wcześniej to bym jej tego nie oduczała.

Do góry