M
Marzena80
Gość
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MAJECZKI I SZYMONKA
Z OKAZJI
UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY!!!
DLA MAJECZKI I SZYMONKA
Z OKAZJI
UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY!!!
![28.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fciasta-torty.com.pl%2Ffoto%2Ftorty%2Fdzieci%2F28.jpg&hash=9ed92dea399996d8bdf366e871e8feeb)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz, że ja nawet nie wiem...Marzenko jakie uczucie przy aplikacji - tą co masz to miedz czy miedz z domieszką srebra - przepraszam ze tak wypytuje ale chiałabym wiedziec jak sie czujesz wogole jakies uboczne efekty zaobserwowałaś
a futerko świetne!!! które kupują???
Zgadzam się z Tobą.... ja to tak szczerze dużą wage przywiązywałam do tego co mówią lekarze....przecież oni sie na tym znają i wiedzą co mówią.....ale jak widze jak rozbierzne są ich rady to powątpiewam.....trzeba znalezć złoty srodek.każda matka chce dla dziecka jak najlepiejWiesz Roxy, ja uwazam że w obecnych czasach to w wielu kwestiach się przesadza. Np tak jak Aga i Jagoda i ich dzisiejszy antybiotyk. Albo tak jak sterylizowanie butelki po każdym karmieniu, jest sporo takich kwestii na pewno wiecie o co chodzi.
Ja w przypadku moich dzieci stosuję zasadę własnego zdrowego rozsądku. Owszem biorę pod uwagę różne źródła i opinie i rozważam, ale zawsze na końcu sama decyduję, nie robię nic wbrew sobie, tylko dla tego że gdzieś coś napisali itd. Jeśli mnie jakieś argumenty przekonają to ok, jeśli nie to nie.
Oj....ja na pewno nie przestrzegam rad odnośnie alkoholuJa tez tak uważam jak m&ms jakby sie tak chcialo wychowywac dziecko jak wszyscy lekarze radzą to nie wiem jakbysmy chodzily chyba jak zombi
dokładnie tak jest głupie wymagania np odnośnie sterylizowania butelek nie gotowania tej samej wody kilka razy itp dla mnie jesli dziecko chce stawac samo to wstaje u mnie by byl taki placz jakbym nie pozwolila ze szok Kamil robi to praktycznie caly czas tak samo jak bylam na szczepieniu Kamilek siedzial sam a Pani doktor nie wolno Ci jeszcze siedziec no prosze to co mam to dziecko sila klasc jak samo siedzi
Ja wiem ze sa rożne za i przeciw i ze tak oczywiście byłoby lepiej ale uważam że to przesada
Nie wolno też długo oglądać tv i siedzieć przed kompem i co przestrzegacie tego mamusie chyba nie![]()
a już nie wspomne o piciu alkoholu na noc :-)
Ty to pomysłowa jesteśRoxy - naprawdę miniej jest rozlane co prawda trzeba sie naschylać teraz ale wole to niż ze scierką latac a wież jak robiłam jak była całkiem mała i nie broiła tylko ja sie trzymalo i raz,dwa, trzy kompało - układałam w wanie dwie miski jednakowe dnem do góry i na to wanienka hehe-a przy olim sie meczyłamw kuchni tyle zawsze scierania - człowiek przy drugim mądrzeje :-)
Marzenko jakie uczucie przy aplikacji - tą co masz to miedz czy miedz z domieszką srebra - przepraszam ze tak wypytuje ale chiałabym wiedziec jak sie czujesz wogole jakies uboczne efekty zaobserwowałaś
też bym kupiła, ale dla mnie nie ma rozmiaru...ja - już się zdecydowałam na szare.
Kasia jest zainteresowana. :-)
No i Moniq, a jak już wrzuciła te linki z allegro to pewnie więcej się skusi.![]()
Patusia...jaka Ona śliczna,słodziak.....jakie ma oczka cudneEmilka