reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kasiu nie wzięłam zwolnienia, muszę iść do pracy, więc będę się męczyć...

malinka wiem o czym mówisz, też zawsze przeżywałam zjazdy.... Mam nadzieję, że damy radę :-)

reklama
Aga_k_m, Paula7, Mamamatysia, Monika1977, Roxy31, Malinka009, Mamstud, dziękuję za miłe słowa! Właściwie nic nowego u nas. Widziałam na fotkach że Wasze szkraby rosną, raczkują a nawet stają na nóżki – super widok! Mati nadal raczej drobny, ale na Nutramigenie zaczął dobrze przybierać. Zdrówko mu dopisuje, tylko ząbki dokuczają, na pewno wiecie o czym mówię.. Gorączka, marudzenie.. Staje na czworaczkach i próbuje raczkować ale bardziej kręci go stawanie w pionie, narazie z pomocą oczywiście. Czasami głupio mi pisać jak nie czytam na bieżąco i nie jestem do końca w temacie.. Aha, M chyba mi wyjedzie do Niemiec.. Nie cieszy nas takie rozstanie, szuka jeszcze czegoś na miejscu. Może teraz po nowym roku pojawi się więcej ofert.
Saro-Wiele z majowych mam wróciło do pracy.Czasem wpadają raz,dwa razy w tygodniu i dają znać,że wszystko ok a jak maja czas to z nami klikają. Nie powinnaś sie krepować wpadać bo nawet jeśli nie będziesz w temacie miło będzie cię widzieć.Poza tym mamy tutaj kochaną M&m's(której tu dzisiaj nie ma z niewiadomych względów:-() albo Marzenkę, które ładnie potrfią strescic co sie działo w ciągu ostatnich kilku dni:-).No i prosimy o zdjęcia Twoje i Matiego.

no właśnie... gdybym tego nie robiła wcześniej - to teraz nie byłoby problemu... a jako, że zaczęłam wyparzać to teraz troszkę się boję przestać... nie wiem jak Młoda zareaguje... no i ja myję w zmywarce... nie wiem czy tak na 100% są dobrze wypłukane... a tak jak Roxy pisze - Natasza też jest młodym mopem i froterką w jednym:tak:! więc nie wiem czy wyparzanie ma w sumie sens... może po prostu jeszcze wypłukać i tyle:sorry2:
Roxy, a ja pamiętam jak kiedyś w "dzień dobry w tvn" oglądałam program o wodzie. robili testy w różnych miastach w polsce. chodziło przede wszystkim o to, że np. na proszku do prania było podane, że jeśli jest miękka woda to sypie się pół miarki, jeśli średnia to 3/4, a jeśli twarda to całą... no i większość ludzi nie wie jaka jest u nich woda... i oni zrobili te testy i pamiętam, że akurat w katowcach - o dziwo - woda była bardzo dobra! tylko w dwóch miastach w polsce była miękka - no i właśnie u nas taka była...
Kurcze...nie widziałam tego programu...a szkoda:sorry2:
Powiem że jestem zaskoczona...na prawde:tak: Ja to się boje bardziej o rury jakie mamy w domu,bo to kamienica i w czajniku mam taki syf...że szok.
Ja też myje butelki płynem i to wyparzanie raczej tak żeby wypłukać...w zmywarce myłam chyba raz i były jakieś dziwne:baffled:

Kurcze...nie widziałam tego programu...a szkoda:sorry2:
Powiem że jestem zaskoczona...na prawde:tak: Ja to się boje bardziej o rury jakie mamy w domu,bo to kamienica i w czajniku mam taki syf...że szok.
Ja też myje butelki płynem i to wyparzanie raczej tak żeby wypłukać...w zmywarce myłam chyba raz i były jakieś dziwne:baffled:
a ja nic nie wyparzam bo nie używam butelek...
Ale pamiętam, że przy starszaku używałam wody z kranu, a butelki przelewałam wrzątkiem po ostatnim użyciu po nocy

Mamstud...bidulko współczuje anginy:sorry2:Zdróweczka życze:tak::-)

Cholera u mnie strzelają petardami i mój pies zaczął świrować:baffled:

reklama
Do góry