reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no przepraszam mamstud ale uwierz że nikt mnie tak dawno nie rozbawił jak Tsarina :tak:

no a pomysł bardzo prosty- co ostatnio spowodowało że frekwencja była gigantyczna ???- hasło "wątek zamknięty" może zrobimy nabór na trzeci zamknięty i znowu z grobu powstaną :tak::tak::tak: ( oczywiście żart żeby się nikt nie obraził :sorry2:)

reklama
Dobry Wieczór...

mamamatysia... marsz po herbate! yerba Mate jest booooszka....

Ja gotuje na kranówie, mleko na przegotowanej kranówie, ale butelki wrzucam do sterylizatora po każdym myciu (myje płynem)- no ale ja talerze szoruje a nie myje, więc mam lekkiego skosa na tym punkcie...
No chyba jasnowidzem jesteś,właśnie siedzę na allegro i zastanawiam się którą kupić:-D:-D:-D
Dieta dietą ale bez alkoholu to ciężko. JEŚĆ nie muszę ale napić się to już co innego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Popieram w 100%.Cały dzień moge być o toście ale lampki wina przed snem nie podaruję:sorry2:.Kobity my na odwyku wylądujemy:dry:
Dobry wieczór Majóweczki :-)

Melduję, że mam anginę i mam nadzieję, że będziecie się w piekle smażyć, że się ze mnie nabijałyście... :-) A ja taka chora!!
A jutro do pracy!!!!!!!!!!!!
Czyli moja diagnoza się potwierdziła:-(.Przykro mi:zawstydzona/y:.Wracaj szybciutko do zdrowia.
ćpa! i wiem co! Nałogowo BB :tak::tak::tak::tak::tak: jak my wszystkie:blink:
Padłam:-D:-D:-D:-D

Do góry