reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aga_k_m, Paula7, Mamamatysia, Monika1977, Roxy31, Malinka009, Mamstud, dziękuję za miłe słowa! Właściwie nic nowego u nas. Widziałam na fotkach że Wasze szkraby rosną, raczkują a nawet stają na nóżki – super widok! Mati nadal raczej drobny, ale na Nutramigenie zaczął dobrze przybierać. Zdrówko mu dopisuje, tylko ząbki dokuczają, na pewno wiecie o czym mówię.. Gorączka, marudzenie.. Staje na czworaczkach i próbuje raczkować ale bardziej kręci go stawanie w pionie, narazie z pomocą oczywiście. Czasami głupio mi pisać jak nie czytam na bieżąco i nie jestem do końca w temacie.. Aha, M chyba mi wyjedzie do Niemiec.. Nie cieszy nas takie rozstanie, szuka jeszcze czegoś na miejscu. Może teraz po nowym roku pojawi się więcej ofert.

Saro pisz zawsze jak masz czas, nie każda jest zawsze do końca w temacie ale przecież nie o to chodzi, chcemy wiedzieć co u Was! I wstaw fotki Matiego, jestem ciekawa jak się zmienił! Co do wyjazdu M, może uda mu się jednak nie wyjeżdżać...

malinka oj, nastawienie mam różne, czasem się cieszę, że "wyjdę z domu", popracuję, policzę moje słupki i popatrzę na moje cyferki... A czasem mam dół, że muszę wracać i zostawić moje Maleństwo z jakąś obcą babą... Pocieszam się, że Gaba lubi nianię i widzę, że sobie radzi. Boję się tylko bo nigdy nie zostawiałam jej na tak długo!

Hihihi...no ładnie się dzieje.....:-D:-D:-D
Ja jestem...karmiłam dziecia....teraz moja kolej i pije winko.....`cholera chyba nie powinnam...po takim sylwestrze:szok::szok::szok:
Ja pierwsza wyląduje na odwyku:tak::-D

No chyba jasnowidzem jesteś,właśnie siedzę na allegro i zastanawiam się którą kupić:-D:-D:-D

Padłam:-D:-D:-D:-D

polecam klasyczną i z trawą cytrynową... ale jeszcze chce kupić z hibiskusem, zobaczymy... dziewczynki, dzidzia wzywa, a miałam Wam coś opisac, szlag, opisze jutro...

Wybaczcie, jestem wzywana..

mamstud ja też nigdy nie odmawiam (no chyba, że wytrawne wino ktoś zaproponuje...)

witam Mamusie Patologia jak już wiecie się skończyła więc zasiadam
ja też na kranówce lecę i nie wyparzam butli
i mój się na panelach ślizga także gratulacje dla tych maluszków co sobie z panelami radzą :tak:
Sara witaj prosimy o zdjęcie Mateuszka
mamstud a jednak angina ach :no: i to przed pójściem do pracy pójdziesz na chorobowe :szok::-D:-D:-D

Saro teraz jest troszkę spokojniej więc pisz kiedy tylko znajdziesz chwile- tęskniłyśmy!

Mamstud ja też się bałam, szczególnie wyjazdów do szkoły ale okazało się że to młodemu tylko na zdrowie wyszło :tak: daje rade beze mnie. Gorzej ja tęsknie i myślę co robi... ale niestety nie mamy wyboru...

reklama
Saro ,wpadaj częściej. Nie tyIko Ty nie masz czasu na codzienne pisanie. Wrzuć fotki Matiego bo juz nie pamiętamy jak wygIąda:tak:.

Do góry