kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
pa paDziewczyny ja ide do łóżeczka...trzymajcie sie,do jutra...dobranoc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pa paDziewczyny ja ide do łóżeczka...trzymajcie sie,do jutra...dobranoc:-)
Dobrej nocy!Dziewczyny ja ide do łóżeczka...trzymajcie sie,do jutra...dobranoc:-)
ćwicz,cwicz bo Tsarina Cie rozdepcze jak robaIa.
Aga km , jak ta wysypka wygIąda? Tomek dostaI czerwonych pIam na buzi i też się zastanawiam od czego.
Moniqsan poświęcam swojego 1000 posta w całości Tobie!
Aha, dziś też jestem pijana!!
hi hi.Ciekawe gdzie jest Moniq?
Dziękuję
Za pamięć kochana
No właśnie.
Jestem.
Próbuję nadrobić zaległości
Nie wiem jak wy ogarniacie obydwa wątki
Coś ostatnio jestem nie w formie.
A dziś jeszcze to przeziębienie![]()
Przejdz na zamkniety bo tu sie juz nic nie dzieje.
Nie bardzo widac. Mój starszak ma taka pIamke na brodzie. Wychodzi mu jak jest osIabiony.Trudno opisac jak to wygIada.Mi to się kojarzy z Iiszajem.akurat na fotkach nie jest to aż tak rzucające się w oczy... ale naprawde za dlugo to juz trwa (przed świetami buźka byla codownie gladziuchna bez żadnej krostki:--
-()... no i jest jeszcze taka czerwona plamka pod bródką - ta to juz sie trzyma jagodowej buzi od conajmniej 2 miesiecy (blednie badz sie zaostrza)