reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobranoc Roxy ja nadrabiam xxx i też będę powoli uciekać, ale dziś to nie wiem czy zasnę- ( muszę jeszcze cos na nk sprawdzić he he :-D:-D:-D:-D)

akurat na fotkach nie jest to aż tak rzucające się w oczy... ale naprawde za dlugo to juz trwa (przed świetami buźka byla codownie gladziuchna bez żadnej krostki:-:)-:)-()... no i jest jeszcze taka czerwona plamka pod bródką - ta to juz sie trzyma jagodowej buzi od conajmniej 2 miesiecy (blednie badz sie zaostrza)

Załączniki

• DSC03089.jpg
    DSC03089.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03218.jpg
    DSC03218.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03219.jpg
    DSC03219.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 43
akurat na fotkach nie jest to aż tak rzucające się w oczy... ale naprawde za dlugo to juz trwa (przed świetami buźka byla codownie gladziuchna bez żadnej krostki:-:)-:)-()... no i jest jeszcze taka czerwona plamka pod bródką - ta to juz sie trzyma jagodowej buzi od conajmniej 2 miesiecy (blednie badz sie zaostrza)
Nie bardzo widac. Mój starszak ma taka pIamke na brodzie. Wychodzi mu jak jest osIabiony.Trudno opisac jak to wygIada.Mi to się kojarzy z Iiszajem.

reklama
Aga-Niestety nic nie widać na zdjęciu:-(.
Filip tez cały obsypany(buziol w cętki a broda w krostach-ale to pewnie przez slinę).Pielęgniarka w przychodni(lekarka na urlopie a druga na L4) powiedziała żeby nie panikowac bo to pewnie z mrozu:baffled:.Smaruję Emulionem.A liszaja ma w kilku miejscach i to zdiagnozowała lekarka jako "zimowe przesuszenie"(ubrania pocierają suchą skórę , podrażniając ją).Jak będę u alergolog to pokazę to uczelnie bo tez nie za bardzo schodzi.

Do góry