reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witaj Moniczko ,o tak bIadym swicie.
WIasnie sobie myśIe o zdjęciu Twojego K w kapciach. Juz widzę minę Agi km jak przeczyta ,że te super pantofeIki to domowe kapciuszki:-D

reklama
Witaj Moniczko ,o tak bIadym swicie.
WIasnie sobie myśIe o zdjęciu Twojego K w kapciach. Juz widzę minę Agi km jak przeczyta ,że te super pantofeIki to domowe kapciuszki:-D

No ja nie wiem czego się ta nasza aga tam dopatrzyła. Ale jak to wczoraj przeczytałam, to parsknęłam śmiechem, a M się zawstydził i stwierdził że się z niego u nas śmieją :baffled:

Witajcie Kobitki

może tsarina ma jakiś pomysł skąd ten ból ???
Miłych zakupów - ale zazdroszczę my niestety w wir styczniowych wyprzedaży nie możemy się"wypuścić" niespodziewany remont w pokoju młodego plus czesne za szkoły, oj szkoda :-(

:-D no nie, ta etiologia bólu raczej jest niemożliwa :-p
No my z zakupami też coś za coś. W tym miesiącu po prostu nie odłożymy swoich comiesięcznych oszczędności, albo odłożymy mniej. Ale kiedyś trzeba się w coś przyodziać, bo w samych majtkach latać nie będziemy :sorry2:

Witajcie Kobietki....
Moniq byłabyś idealna żona dla mojego M. jesli chodzi o zakupy.....ja mu nie dorównuje...On uwielbia sklepy :-D
Powodzenia na kolejnych polowaniach
A gardło może od klimy w sklepach....albo jakis kupujacy nakichal na Ciebie:baffled:
Malinko u nas tez krucho z kasa..jak zwykle zreszta musimy w końcu kupic pralke bo ten moj złom ledwo dyszy
Jolu....masz piekna figurkę, naet bez duzego C, no bo dziwnie by wygladała taka kruszyna z duzym biustem i pomysl o plecach....mi siada kregosłup od tych moich kg z przodu:sorry2:
Pewnie Twoje dziewczyny beda super laskami po mamie tym bardziej ze w Anglii to raczej same pasztety:-D

A ja chwile mam oddechu Zosia spi dzis była koszmarna noc robiła 4 razy kupke....ma zatwardzenie....same groszki a parła i stekała tak mocno ze az płakała z bólu i wysiłku...biedulka:-(

No i jakos mi przykro. Moja Sis mieszkała u mnie ponad rok....wynajeła pokój ulice dalej i od kilku dni przenosiła tam rzeczy ale nocowała jeszcze u nas . Wczoraj wróciła z pracy ok 22 wzieła ostatnia torbe z rzeczami i wyszła...mowiac ze jutro wpadnie zrobic prezentacje na zajecia bo tam nie ma netu...Nawet dziekuje, nawet pa nawet pocałuj mnie w d....
hmmm...moze za duzo wymagam....no ale same powiedzcie gdybyscie rok u kogos mieszkały to wychodzac nawet do klatki obok powiedziałybyscie chociaz "dzieki"
A moze to ja powinnam jej podziekowac...?:baffled:

:-D no nie, ta etiologia bólu raczej jest niemożliwa :-p
No my z zakupami też coś za coś. W tym miesiącu po prostu nie odłożymy swoich comiesięcznych oszczędności, albo odłożymy mniej. Ale kiedyś trzeba się w coś przyodziać, bo w samych majtkach latać nie będziemy :sorry2:

No nie wiem,nie wiem czy wy nadzy i bosi widzialam was w pieknych rekreacjach na swieta
Zazdroszcze ze tak lubicie te eskapady po galeriach:tak::-)

Ale sie wscieklam napisalam taaakiego dlugiego posta i wcielo wiec jeszcze raz:wściekła/y:

Witajcie dziewczynki w Nowym Roku!:-)
Przez ten okres swiateczno noworoczny kiedy cala moja familia w domu mialam utrudniony dostep do kompa:tak:.Czasami w locie Was podczytalam ale na pisanie nie mialam szans:tak:
Teraz wszyscy poszli do kosciola a Krzysio spi:-D
Moj M robi dzisiaj kulig z ogniskiem dzieciakom wiec po niedzieli wrzuce fotki i postaram sie byc w miare na bierzaco bo teraz to nawet nie pruboje odpisywac kazdej z Was,bo zwyczajnie nie ogarniam tego:-(
Ogladalam Wasze fotki swiateczne sliczne musze i tam ponadrabiac:-(
A bym zapomniala Krzysio ma juz 1zabka i chyba zaraz bedzie drugi no i pruboje raczkowac nasz grubasek :-D
Na razie to tyle pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:-)

Aga, a ja Ci zazdroszczę M. Mój jak go brałam miał 3 bluzki na krzyż, przywiązywał wagę do wszystkiego tylko nie do ubioru. Jak go wyciągałam na zakupy to normalnie jakbym mu jakąś największą krzywdę robiła ...

Ja na Twoim miejscu bym coś sis powiedziała. Zwykłe "przykro mi", może by sobie dziewczyna wzięła do serca :confused:

No nie wiem,nie wiem czy wy nadzy i bosi widzialam was w pieknych rekreacjach na swieta
Zazdroszcze ze tak lubicie te eskapady po galeriach:tak::-)

Ale sama widzisz ... M w ciapkach :-D
Tak poważnie to parę rzeczy na duch potrzebne. Buty zimowe dla M (takie za kostkę). ALe to już wczoraj kupione. No i kurtka dla Niego. Z tym jest trudniej, bo ma dłuuugie łapska i wszystko kuse, no i jakieś spodnie. A ja to wiadomo, złote góry bym chciała, ale szkoda mi kasy :sorry2:

Aga, a ja Ci zazdroszczę M. Mój jak go brałam miał 3 bluzki na krzyż, przywiązywał wagę do wszystkiego tylko nie do ubioru. Jak go wyciągałam na zakupy to normalnie jakbym mu jakąś największą krzywdę robiła ...

Ja na Twoim miejscu bym coś sis powiedziała. Zwykłe "przykro mi", może by sobie dziewczyna wzięła do serca :confused:

Ale sama widzisz ... M w ciapkach :-D
Tak poważnie to parę rzeczy na duch potrzebne. Buty zimowe dla M (takie za kostkę). ALe to już wczoraj kupione. No i kurtka dla Niego. Z tym jest trudniej, bo ma dłuuugie łapska i wszystko kuse, no i jakieś spodnie. A ja to wiadomo, złote góry bym chciała, ale szkoda mi kasy :sorry2:

Oj Moniq tylko wez pod uwage ze jego rzeczy zajmuja wiecej miejsca w szafie niz moje....tzn juz sie nie miescimy....bo jego koszulki musza wisiec na wieszakach zeby mógł widziec przod jak wyciaga. (wszystkie czarne z logami zespołów)
No i na całe szczescie to jego uwielbienie do zakupów to nie tylko dot. ciuchów.:-D

A z sis poczekam moze dzis jej sie nawoci

reklama
Do góry