reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No i teraz są dwa zamknięte i otwarty.WspóIczucia dIa tych które muszą ogarnąć wszystkir trzy.

No tak, ale z tego co słyszałam to na tym pierwszym zamkniętym jakś nie ciekawa atmosfera. :confused::confused::confused:

A swoją drogą, to Paula, powinnaś mnie znać, bo to na mnie się skarżyla Imagination na zamkniętym 1.

reklama
hejka laseczki :-)
o rety tyle sie dzieję że nie wiem od czego zacząć by wam poopowiadać :cool2: więc żeby nie wprowadzić chaosu w waszych wieczornych ogaduszkach po prostu nie napisze nic :happy2:
obiecuje wszystko wam opisać po powrocie, dzieciątko będzie słodko spało, nikt nie będzie stał mi nad głową i pytał "kiedy w końcu zejdę z komputera":-p

jutro Sylwester... ech powiem wam że gdybym już nie wpłaciła kaski na imprezkę to bym nigdzie nie szła :zawstydzona/y::zawstydzona/y: no tak mi się nie chce że nie macie zielonego pojęcia :baffled: jak pomyślę o tym całym pindrowaniu się na wyjście to już mnie trzęsie :sorry2: a idziemy na jakąś salę z jedzonkiem, dj albo orkiestrą - nie pamiętam dokładnie ;-)

życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na Nowy Rok!! Całuski dla każdej :***

No tak, ale z tego co słyszałam to na tym pierwszym zamkniętym jakś nie ciekawa atmosfera. :confused::confused::confused:

A swoją drogą, to Paula, powinnaś mnie znać, bo to na mnie się skarżyla Imagination na zamkniętym 1.
znam znam bo czytalam cala wasz sprzeczke ... confi tez nam wszystko strescila na zmknietym... ale nie omieszkam powiedziec ze mialyscie racje:-)

A ja byłam od poczatku by było jedno zxamknięte i pokolei przyjmować kolejne do grona to - nie ... i teraz jest jak jest ....eh nawet rekrutacja sie zajełam

Patusia, ale my (chyba mogę wypowiedzieć się ogólnie) nie mamy złosci że nie jesteśmy na zamkniętym nr 1.
Mamy swoje zamknięte, w gronie najbardziej zżytym i takim w którym czujemy się bezpiecznie.
A co do przyjowania nowych. To zamknięte nasze powstało na początku listopada, i już w grudniu przyjelyśy nowe dziewczyny.

A ja byłam od poczatku by było jedno zxamknięte i pokolei przyjmować kolejne do grona to - nie ... i teraz jest jak jest ....eh nawet rekrutacja sie zajełam
Podobno po zaIożeniu pierwszego zamkniętego, grono się zamkneIo i juz nikogo nie przyjmowano.Mamy tu swoja zgrana grupke. ProbIemy , wazne sprawy piszemy na zamknietym a ogóInie tutaj. Nie chcemy,zeby wątek ogóIny zanikI i zeby inne mamuski mogIy tez sie udzieIac.

znam znam bo czytalam cala wasz sprzeczke ... confi tez nam wszystko strescila na zmknietym... ale nie omieszkam powiedziec ze mialyscie racje:-)

wiesz ja już nie chcę do tego wracać, bo to było i minęło. Tylko mi przykro bylo bo ja na Imagination nie naskoczylam, tylko grzecznie się do niej zwracałam, a ona mnie tam na 1 zamkniętym nie dokładnie tak opisała. i to bylo nie fair. Bo jak coś miała do mnie to mogła napiasać na ogólnym do mnie, a nie tak za plecami i tak że nawet nie moglam na to odpowiedzieć bo dostępu do zmk.1 nie mam. I to było nie fajne. I wiesz teraz dziewczyny takie jak Ty - znaczy wiesz z zmk,- mogą sobie myśleć o mnie coś itd itd

Podobno po zaIożeniu pierwszego zamkniętego, grono się zamkneIo i juz nikogo nie przyjmowano.Mamy tu swoja zgrana grupke. ProbIemy , wazne sprawy piszemy na zamknietym a ogóInie tutaj. Nie chcemy,zeby wątek ogóIny zanikI i zeby inne mamuski mogIy tez sie udzieIac.
tak zgadzam sie dziewczyny nie chcialy ale nikt nie chcial tez otwarcie o ty napisac na otwartym wiec ja napisalam posta...to na mnie wszyscy naskoczyli ze czemu ze co...oj tam...czasem obrywaja babki z nie wyparzonym jezorem...:-D

Patusia, ale my (chyba mogę wypowiedzieć się ogólnie) nie mamy złosci że nie jesteśmy na zamkniętym nr 1.
Mamy swoje zamknięte, w gronie najbardziej zżytym i takim w którym czujemy się bezpiecznie.
A co do przyjowania nowych. To zamknięte nasze powstało na początku listopada, i już w grudniu przyjelyśy nowe dziewczyny.
wiem ze wszyscy chca troche prywatnosci...i rozumiem was kobitki...:-):-)

reklama
wiesz ja już nie chcę do tego wracać, bo to było i minęło. Tylko mi przykro bylo bo ja na Imagination nie naskoczylam, tylko grzecznie się do niej zwracałam, a ona mnie tam na 1 zamkniętym nie dokładnie tak opisała. i to bylo nie fair. Bo jak coś miała do mnie to mogła napiasać na ogólnym do mnie, a nie tak za plecami i tak że nawet nie moglam na to odpowiedzieć bo dostępu do zmk.1 nie mam. I to było nie fajne. I wiesz teraz dziewczyny takie jak Ty - znaczy wiesz z zmk,- mogą sobie myśleć o mnie coś itd itd
Przesta sie martwić co o Tobie myśIą osoby ktore Cię nie znają.My tu wiemy,ze jestes dobrą osóbką.:tak:

Do góry