reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

jola466- witamy Cię serdecznie i cieszymy się że jesteś wśrod nas :) im nas więcej tym weselej:-)
udzielaj się i pisz z nami;-) tu serio jest miło spędzać czas i utrzymywać więzzi z dziewczynami, które tak samo jak ja i ty są w ciąży:-)
dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi;-)

reklama
paula7,dziękuje za powitanie:-) .Troche mi glupio,ze tak dlugo zwlekalam ale myslalam,ze juz wszystkie tak bardzo się ze sobą zżylyscie,że nie chciałam byc intruzem.
Muszę sie pochwalic,ze bede podwójna majowa mausia.Moja starsza córke-ma 9,5 roku urodziłam również w maju:-)
no cos ty nie przesadzaj... tutaj sa tak swietne mamuski ze z pewnoscia i dla ciebie znajdzie sie miejsce na naszym forum..

jola466- witamy Cię serdecznie i cieszymy się że jesteś wśrod nas :) im nas więcej tym weselej:-)
udzielaj się i pisz z nami;-) tu serio jest miło spędzać czas i utrzymywać więzzi z dziewczynami, które tak samo jak ja i ty są w ciąży:-)
dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi;-)
dokladnie masz racje piszcie dziewczeta...

Faaajna tu u Was atmosfera, kazda kazda wspiera- a nam to takie potrzebne zwlaszcza w tych trudnych chwilach.
Mi to juz coraz ciezej bo brzusio rosnie jak na drozdzach- no ale to dlatego ze dwie dzidzie:tak:.

SHEEPPY jesli pozwolisz chcialabym zapisac sie do watku zamknietego.To swietny pomysl na pewno bedzie mozna podgadac bardziej otwarcie i bez stresu ze osoby niepowolane to przeczytaja

reklama
Do góry