Ciiii
Bo ja piję dzisiaj, a jutro wizyta teściów, także lepiej żeby było dobrze![]()
napewno będzie dobrze - juz JA Cię znam - oczarujesz wszystkich pysznościami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciiii
Bo ja piję dzisiaj, a jutro wizyta teściów, także lepiej żeby było dobrze![]()
malinko a przez ciebie mam ochote na malinki swieze:-)
Hej,mozna zmienic nick gdzies to widzialam. Musisz wyslac posta do administratoraa ja mam malinki zamrożone z działki teściowej
a tak poza tym to strasznie nie znoszę mojego " niku"- mąż mi wymyślał bo miałam się tylko na jednego posta zalogować na cukrzycowych mamach i tak zastało
szkoda że nie można tego zmienić
nie myślałam że tak się zadomowię
![]()
a ja mam malinki zamrożone z działki teściowej
a tak poza tym to strasznie nie znoszę mojego " niku"- mąż mi wymyślał bo miałam się tylko na jednego posta zalogować na cukrzycowych mamach i tak zastało
![]()
![]()
a tu się okazało, że wpadłaś jak śliw ... tfu! jak malinka w kompot
A ja tam lubię Twojego nickaJest bardzo charakterystyczny, z nikim się nie mylisz, bo nie ma u nas żadnej drugiej malinki
malinko zmien na truskaweczke :-)