reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
malinko a przez ciebie mam ochote na malinki swieze :):-)

a ja mam malinki zamrożone z działki teściowej :tak::tak::tak:

a tak poza tym to strasznie nie znoszę mojego " niku":cool2:- mąż mi wymyślał bo miałam się tylko na jednego posta zalogować na cukrzycowych mamach i tak zastało :wściekła/y::wściekła/y: szkoda że nie można tego zmienić :eek: nie myślałam że tak się zadomowię :-D

a tak poza tym to strasznie nie znoszę mojego " niku":cool2:- mąż mi wymyślał bo miałam się tylko na jednego posta zalogować na cukrzycowych mamach i tak zastało :wściekła/y::wściekła/y: szkoda że nie można tego zmienić :eek: nie myślałam że tak się zadomowię :-D
Hej,mozna zmienic nick gdzies to widzialam. Musisz wyslac posta do administratora:tak: zaraz to odnajde

można Kochana... kiedys z ankzoc o tym rozmawiałam... Jak została moderatorką to sporo nowinek wyczytała:tak:wiec... napisz do niej, albo... poczekaj na mnie i barmanke;-)

a tu się okazało, że wpadłaś jak śliw ... tfu! jak malinka w kompot :-D:-D:-D
A ja tam lubię Twojego nicka :tak: Jest bardzo charakterystyczny, z nikim się nie mylisz, bo nie ma u nas żadnej drugiej malinki :tak:

Jestem!
Znowu mam piwo!
Chipsów brak!

Dzieć wykąpany, nakarmiony, śpi!

Ja dziś też bym inny nick wybrała. To "80" mi ciąży... Mogłam to przemyśleć, no ale trudno...

reklama
Malinko,chyba za wczesnie sie pochwalilam,nie potrafie tego znalezc:zawstydzona/y::sorry: ale mozesz napisac do ankzoc i mysle ze nie bedzie problemu:tak: mnie tez sie podoba Twoj nick:-);-)

Do góry