reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no właśnie Marzena pamiętam truskaweczke i jej podawanie herbatników z jogurtem dziecku 3miesiecznemu a później ten tekst o "stosunku" he he he pamiętacie ???

Marzena,zapytaj lepiej gdzie jej nie bylo:-D:-D:-D Tak ona z Rudy byla,pisala na mlodych mamach i na wielu innych wątkach,juz nie pamietam gdzie. Ale afery byly przeokrutne:tak:

no właśnie Marzena pamiętam truskaweczke i jej podawanie herbatników z jogurtem dziecku 3miesiecznemu a później ten tekst o "stosunku" he he he pamiętacie ???
Hej ,meIduję się na spotkaniu AA.

MaIinka ,ja pamietam. Natchnełam się na nią przez przypadek na innym watku- tam też się mądzrzyła i dziewczyny ją wypędziły.

reklama
witam z powrotem już mnie nikt z tąd nie wygoni ;-)
malinka ty mi proszę nic nie zmieniaj malinka jest super :-)
no faktycznie teraz mi się truskaweczka przypomniała ale ty Marzenko masz pamięć

Do góry