reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny, dziś mamy z mężem 4 rocznicę, od kiedy jesteśmy razem. Postanowiliśmy, że nie będziemy jej jakoś niesamowicie obchodzić, bo ważniejsza jest teraz rocznica ślubu, ale i tak możemy ją nieco poświętować... mąż zaproponował piwo. Ok, nie wzgardzę, ale pytam się: Kochanie, to nasza czwarta rocznica, a Ty proponujesz piwo? A gdzie wino i romantyczna kolacja? I dlaczego jeszcze tu siedzisz, już do kuchni, do lodówki! (bo w lodówce było piwo), a mąż na to A to ja przyniosę romantyczną kolację! Podgrzać Ci kiełbasę?

bez komentarza:rofl2::eek:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jacy on są prości

reklama
Kurcze moje dziecko wlasnie zasnelo i nie wiem czy mam sie cieszyc czy martwic:confused: Bo jak sie obudzi za godzinke to pójdzie spac chyba o 1 w nocy:crazy::shocked2:

Roxy - to moze wybudz ja delikatnie... Ja tez mam marudnika na kolanach... za 1,5 godziny kąpiel... i mam nadzieje, niedługo po tym smacznie uśnie (bez pobudki godzinę później:wściekła/y:)

Dziewczyny, dziś mamy z mężem 4 rocznicę, od kiedy jesteśmy razem. Postanowiliśmy, że nie będziemy jej jakoś niesamowicie obchodzić, bo ważniejsza jest teraz rocznica ślubu, ale i tak możemy ją nieco poświętować... mąż zaproponował piwo. Ok, nie wzgardzę, ale pytam się: Kochanie, to nasza czwarta rocznica, a Ty proponujesz piwo? A gdzie wino i romantyczna kolacja? I dlaczego jeszcze tu siedzisz, już do kuchni, do lodówki! (bo w lodówce było piwo), a mąż na to A to ja przyniosę romantyczną kolację! Podgrzać Ci kiełbasę
:-D:-D:-D Nie bardzo potrafie to skomentowac:-D

Roxy - to moze wybudz ja delikatnie... Ja tez mam marudnika na kolanach... za 1,5 godziny kąpiel... i mam nadzieje, niedługo po tym smacznie uśnie (bez pobudki godzinę później:wściekła/y:)
Aga,ale Ja juz ja przetrzymalam z 1,5 godz,bo po poludniu mi spala do 15:20 i to wszystko a teraz nawet nie marudzila tylko juz oczka zamykala:sorry: Nie wiem,no trudno,ja mam nadzieje ze obudzi sie na flache i zasnie,zobaczymy:sorry:

Dziewczyny, dziś mamy z mężem 4 rocznicę, od kiedy jesteśmy razem. Postanowiliśmy, że nie będziemy jej jakoś niesamowicie obchodzić, bo ważniejsza jest teraz rocznica ślubu, ale i tak możemy ją nieco poświętować... mąż zaproponował piwo. Ok, nie wzgardzę, ale pytam się: Kochanie, to nasza czwarta rocznica, a Ty proponujesz piwo? A gdzie wino i romantyczna kolacja? I dlaczego jeszcze tu siedzisz, już do kuchni, do lodówki! (bo w lodówce było piwo), a mąż na to A to ja przyniosę romantyczną kolację! Podgrzać Ci kiełbasę?

Tsarino - takiego Romantyka ze świecą szukać :-D:-D:-D

Hej,jak tam klub AA. Ja chyba sobie drineczka strzele:-D takiego słabiutkiego:-D:-D:-D No taka okazja,mloda spi..... ale chlopa nie ma;-):-D

Tsarina za kare powinnas rocznice spędzić z nami ;-)a tak poważnie to mój w rocznice ślubu chciał iść na żużel... aaaa tam lepiej nie wspominać :sorry:

Aga aaaa czyli jeden jedyny prezent to nocnik he he no fakt smutne a już myślałam że taka reakcja na nocnik po prostu :sorry:ja sobie zażyczyłam od siostry prezent w postaci nocnika no cóż ale jestem za praktycznymi prezentami bo jak mały ma dostać chodzik(którego na 100% bym nie użyła) , kolejna zabawkę ( których mamy cały pokój) lub ciuch który będzie czekał z pół roku na założenie ( bo wszyscy zawsze kupują większe) no to wole nocnik :tak:takie moje zdanie :-D

Roxy mój chrapie już od 19.30 i z całą pewnością będzie spał do rana :sorry::sorry::sorry:

reklama
Hej,jak tam klub AA. Ja chyba sobie drineczka strzele:-D takiego słabiutkiego:-D:-D:-D No taka okazja,mloda spi..... ale chlopa nie ma;-):-D

ja dzisiaj pauzuję... ewentualnie na Karmi kawowe dam się namowić ;-):-D albo lepiej klasyczne - co by dziecka nie za bardzo pobudzić...

Do góry